Open Kitchen: Πρεμιέρα για τη Ντίνα Νικολάου τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου

Open Kitchen

Open Kitchen, πρεμιέρα τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 16:50 στο Open.

Το Open Kitchen έρχεται και κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 16:50 με τα πιο νόστιμα πιάτα και τις καλύτερες γαστρονομικές προτάσεις!

Η Ντίνα Νικολάου ανανεωμένη, με φρέσκες ιδέες και αστείρευτη διάθεση, μπαίνει στην ολοκαίνουργια κουζίνα της και θα μας κρατάει καθημερινά συντροφιά με τα πιο απλά, αλλά και τα πιο γευστικά μαγειρέματα.

Η γνωστή Chef δίνει την απάντηση στην πιο κλασική ερώτηση της ημέρας: «Τι να μαγειρέψω αύριο;». Υγιεινές επιλογές, εύκολα και γρήγορα snack, «vegan»  γεύματα, παραδοσιακές συνταγές, τα κλασικά της μαμάς, ethnic προτάσεις, γλυκές δημιουργίες, BBQ και «comfort» μαγειρέματα που θα εναλλάσσονται σε αυτή τη γευστική διαδρομή!

Μέσα στην εβδομάδα, η Ντίνα θα μας αποκαλύπτει μυστικά και χρηστικές συμβουλές για την κουζίνα, «zero waste» πρακτικές, αλλά και προτάσεις για τον κήπο και το μπαλκόνι μας! Ακόμα, μαθαίνουμε τα πάντα γύρω από το «art de la table», ενώ ο διαιτολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης μας λέει τι πρέπει να προσέξουμε στη διατροφή μας για να έχουμε υγεία και ευεξία.

Ένα αναπάντεχα νόστιμο ταξίδι μόλις ξεκινά!

«OPEN KITCHEN», με τη Ντίνα Νικολάου

Πρεμιέρα, τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου και καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16:50