Ολυμπιακοί Αγώνες – Ο Tom Cruise μετέφερε τη σημαία αλα Mission Impossible: «Το κάνει να φαίνεται εύκολο σε αυτήν την ηλικία»

Ολυμπιακοί Αγώνες

Ο Tom Cruise έκανε ελεύθερη πτώση στην αρένα του Stade de France.

Με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο έριξαν αυλαία οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι το βράδυ της Κυριακής. Μία από τις μεγάλες εκπλήξεις της τελετής λήξης ήταν η εντυπωσιακή παρουσία του Tom Cruise, ο οποίος προσγειώθηκε κυριολεκτικά από την οροφή του γηπέδου μέσα στον αγωνιστικό χώρο του Stade de France. Ο χολιγουντιανός star μετέφερε την ολυμπιακή σημαία από το Παρίσι στο Λος Άντζελες, όπου θα πραγματοποιηθεί η επόμενη διοργάνωση το 2028. Αρχικά με μηχανή και στη συνέχεια με αεροπλάνο, το οποίο και τον… έριξε στην επιγραφή του Hollywood.

Εκεί οι Ολυμπιακοί Κύκλοι προστέθηκαν στο σύμβολο του Λος Άντζελες και ξεκίνησε το… πάρτι για τους επόμενους Αγώνες, με τους Red Hot Chili Peppers, την Billie Eilish και τους Snoop Dog και Dr Dre να βγαίνουν στη σκηνή.

Οι παρουσιαστές της ΕΡΤ εντυπωσιάστηκαν με το act του Tom Cruise και ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Το κάνει να φαίνεται εύκολο σε αυτήν την ηλικία… Είναι συγκλονιστικό για εμάς που μεγαλώσαμε μαζί του, αλλά και για τη νέα γενιά. Είναι από αυτά που συζητιούνταν, αλλά δεν είναι πολύ πιστευτά.»