Zappit

Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Όσα δήλωναν στην τελευταία κοινή τηλεοπτική τους συνέντευξη

"Αυτό που έχει συμβεί με εμάς είναι ότι ουσιαστικά έχει δώσει ο ένας στον άλλο το παράθυρο σε μια τελείως διαφορετική ζωή..."

Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου είχαν βρεθεί η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας, τη νύχτα της Πέμπτης 15ης Φεβρουαρίου 2024, στον ΑΝΤ1. Τότε, ανάμεσα σε άλλα, το ερωτευμένο ζευγάρι είχε μιλήσει με τρυφερότητα για την προσωπική του ζωή, την καθημερινότητα του και την συνάντηση της μουσικής με την πολιτική.

Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Διαζύγιο «βόμβα» για το γνωστό ζευγάρι

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πως «νομίζω ότι αυτό που έχει συμβεί με εμάς είναι ότι ουσιαστικά έχει δώσει ο ένας στον άλλο το παράθυρο σε μια τελείως διαφορετική ζωή, σε μια τελείως διαφορετική δραστηριότητα, σε μια διαφορετική καθημερινότητα που έχουμε αναγκαστικά και οι δυο. Αυτό μάλλον εμπλουτίζει και αυτό που κάνουμε εμείς οι ίδιοι».

«Το βλέπω ότι έχει λειτουργήσει μάλλον συμπληρωματικά και σίγουρα εμένα, τουλάχιστον λέω για τον εαυτό μου, με έχει πάει παρακάτω αυτή η καθημερινή επαφή με την Τέχνη. Με βοηθάει πάρα πολύ και στην ισορροπία και στην ωραία αρμονία που θες να έχεις για να μπορείς να ανταποκριθείς και στον σκληρό κόσμο της πολιτικής».

«Η αλήθεια είναι ότι η μουσική και η πολιτική δεν έχουν καμία σχέση. Αλλά η πολιτική είναι ένας χώρος που εγώ δεν είχα επαφή καμία. Έτσι, γνώρισα μέσα από τα μάτια της Όλγας έναν κόσμο που είναι η αλήθεια ότι με έχει κάνει πλουσιότερο. Διότι δεν είμαι περήφανος που δεν είχα επαφή με τα πράγματα» είχε προσθέσει ο Μίνως Μάτσας, πριν από περίπου επτά μήνες, στην κοινή τηλεοπτική συνέντευξη με την σύζυγο του, Όλγα Κεφαλογιάννη στον ΑΝΤ1.