Στη νέα εκπομπή του Alpha, Botrini’s Project, όπως γράφει το δελτίο τύπου του καναλιού, ο Έκτορας Μποτρίνι αναλαμβάνει μια διπλή πρόκληση…
Το άνοιγμα του πρώτου του εστιατορίου στην Αθήνα αποτελεί ένα απαιτητικό και επισφαλές εγχείρημα από μόνο του. Το περιβάλλον είναι άκρως ανταγωνιστικό, ενώ οι τρέχουσες οικονομικές συνθήκες έχουν επηρεάσει τόσο τις επιχειρήσεις όσο και τους καταναλωτές. Άλλα ο Έκτορας δεν σταματάει εκεί. Βλέπει τη νέα του επιχειρηματική κίνηση και σαν μία ευκαιρία να εμπνεύσει και να καθοδηγήσει νέους ανθρώπους που έχουν αναγκαστεί να αντιμετωπίσουν σοβαρά οικονομικά, επαγγελματικά, προσωπικά και οικογενειακά ζητήματα.
Στόχος του είναι να τους κάνει να πιστέψουν στον εαυτό τους καθώς και ότι μπορούν να χτίσουν μία καριέρα στον κλάδο της εστίασης.
Μαζί με μια ομάδα επαγγελματιών σεφ, εκπαιδεύει 12 νέους με μηδενική εμπειρία στην κουζίνα, προκειμένου να στελεχώσουν το νέο του εστιατόριο.
Ρισκάροντας τη φήμη του ως σεφ και ως εστιάτορας, ο Μποτρίνι δεν επενδύει απλώς σε μία νέα επιχείρηση, αλλά και σε μία απροσδόκητη ομάδα ανθρώπων, εμφυσώντας τους την πεποίθηση ότι μπορούν να καταφέρουν ό,τι επιθυμούν, παρά τις δυσκολίες που έχουν αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα. Μοιράζεται μαζί τους το πάθος, τον ενθουσιασμό, τον δυναμισμό και την τόλμη που τον χαρακτηρίζουν, και τους δίνει αυτό που χρειάζονταν περισσότερο: Μία ευκαιρία.
Ο Έκτορας αναλαμβάνει να τους εκπαιδεύσει μέσα σε τρεις μήνες, μέχρι δηλαδή να γίνουν τα εγκαίνια τουεστιατορίου
Στο πρώτο επεισόδιο του Botrini’s Project, συναντάμε τον Έκτορα Μποτρίνι, καθώς ετοιμάζεται να ξεκινήσει το νέο του εγχείρημα. Τον ακολουθούμε στην αναζήτηση του ιδανικού χώρου για να στεγάσει το καινούργιο εστιατόριο, αλλά και στην αναζήτηση των κατάλληλων ανθρώπων για να το στελεχώσουν. Γνωρίζουμε μαζί του τους 60 επικρατέστερους για τις 12 θέσεις του εστιατορίου, και παρακολουθούμε τις επαγγελματικές συνεντεύξεις που δίνουν καθώς και τις δοκιμασίες από τις οποίες περνούν. Επίσης, μας συστήνει και την ομάδα των συνεργατών του που θα τον ακολουθήσουν σε αυτό το φιλόδοξο project.
Δείτε πλάνα από το επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε στις 21:00 στον Alpha:
Ποιος είναι ο Έκτορας Μποτρίνι: Τα εστιατόριά του Etrusco στην Κέρκυρα και Art O2 στη Θεσσαλονίκη έχουν αποσπάσει πολλαπλούς ΧρυσούςΣκούφους ενώ σύμφωνα με το «Αθηνόραμα» συγκαταλέγεται στους τέσσερις καλύτερους Έλληνες σεφ. Το νέο αυτό εστιατόριο είναι το πρώτο που ανοίγει στην Αθήνα. Μία επιχείρηση με κοινωνικό χαρακτήρα…