Zappit

Οι τάρτες και οι κις δεν έχουν πια μυστικά!

O Στέλιος Παρλιάρος επιχειρεί Γλυκές Αλχημείες στον ΣΚΑΪ!

Παρουσιάζει διάφορα αγαπημένα, πολύ ή λιγότερο γνωστά, γλυκά, κάνει οικονομικές επιλογές, εισάγει νέες ιδέες και παραλλαγές, αποκαλύπτει τα μικρά μυστικά απομυθοποιώντας τη δυσκολία παρασκευής και, μας δείχνει πώς με λίγη προσοχή και κέφι κάθε γλυκό πετυχαίνει! Τα γλυκά δεν είναι μια περίπλοκη διαδικασία αλλά ένα γλυκό ταξίδι αγάπης!

Από αυτό το Σάββατο οι τάρτες και οι κις δεν έχουν πια μυστικά!

Ο Στέλιος αποκαλύπτει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για την τραγανή ζύμη, προτείνει μια τάρτα με καραμελωμένα αχλάδια, φτιάχνει μια κις λωρέν και μια ελληνική παραλλαγή των αγαπημένων μπατόν σαλέ, μπισκοτάκια με τυρί και ελιές. Η λεπτή ισορροπία ανάμεσα στο αλμυρό και το γλυκό!
Γλυκές Αλχημείες…

Διαβάστε ακόμα:

Πώς θα ετοιμάσουμε ένα ολοκληρωμένο γεύμα για έξι άτομα με μόνο 20 ευρώ;