Ο Στέλιος Παρλιάρος προτείνει μία διαφορετική βασιλόπιτα με λευκό γλυκό κρασί και ρόδι.
Στη συνέχεια φτιάχνει με το δικό του ξεχωριστό τρόπο σοκολατένιο μους σοκολάτα γεμιστή με σου και κρέμα ζαχαροπλαστικής.
Τέλος, ετοιμάζει ένα λαχταριστό γλυκό με ξερά σύκα που συνοδεύεται με παρμεζάνα.
Ο Στέλιος Παρλιάρος με τους βοηθούς του αποδεικνύει ότι τα γλυκά δεν είναι μια περίπλοκη διαδικασία αλλά ένα γλυκό ταξίδι αγάπης.
«Γλυκές Αλχημείες » με τον Στέλιο Παρλιάρο, κάθε Σάββατο στις 22.00 το βράδυ από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Διαβάστε ακόμα: