Ο Βασίλης Θωμόπουλος για την ομοφοβική επίθεση σε σούπερ μάρκετ: «Ήταν έξαλλη μαζί μου, με έβρισε πάρα πολύ»

Βασίλης Θωμόπουλος

"Μου έλεγε... ντροπή σας! Τι είναι αυτό; Αίσχος! Γιατί το κάνετε αυτό;" αποκαλύπτει ο Βασίλης Θωμόπουλος.

Ο Βασίλης Θωμόπουλος μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Buongiorno το πρωινό της Παρασκευής στο Μεγάλο Κανάλι. Μάλιστα, ο γνωστός σκηνοθέτης αποκάλυψε πως δεχόταν πλήθος αντιδράσεων και ομοφοβικών σχολίων την εποχή που είχε φέρει στη μικρή μας οθόνη την κωμική σειρά «Πολυκατοικία» στο MEGA.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βασίλης Θωμόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «βέβαια και δεχόμουν ομοφοβικά σχόλια για το ζευγάρι ομοφυλοφίλων που είχαμε εντάξει στην Πολυκατοικία. Μάλιστα έχω μια ιστορία, όταν είχα πάει σε ένα σούπερ μάρκετ, μου είπε η ταμίας «ντροπή σας! Τι είναι αυτό; Αίσχος! Γιατί το κάνετε αυτό;». Την ρώτησα τι έπαθε και μου είπε «τι είναι αυτά που μας δείχνετε στην τηλεόραση; Το παιδί μου είναι στο δημοτικό και μου λέει, μαμά όταν θα μεγαλώσω και γω θέλω να μείνω με τον Τάκη». Εννοώντας όμως ότι, επειδή περνάει καλά με τον φίλο του, θέλει ένα παιδάκι να μείνει με μια αθωότητα».

«Είναι τελείως διαφορετική η ερωτική συμπεριφορά και το ερωτικό κάλεσμα με το πως νιώθει ένας άνθρωπος. Είναι αστείες περιπτώσεις, δηλαδή ήταν έξαλλη μαζί μου και με έβρισε πάρα πολύ».

«Παντού υπάρχουν φανατικοί, παντού. Πρόσφατα πήγα στο Άγιον Όρος και είχε φανατικούς ανθρώπους. Είχε άγιους ανθρώπους και φανατικούς που έβριζαν για τα εμβόλια. Δηλαδή δεν περιμένεις από αυτή τη συμπεριφορά από έναν άνθρωπο που έχει αφιερώσει τη ζωή του στην πνευματικότητα και στην αγιοσύνη» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Βασίλης Θωμόπουλος στον αέρα της ψυχαγωγικής εκπομπής του Μεγάλου Καναλιού.

Πηγή εικόνας: NDP Photo