Zappit

Ο Βαγγέλης Περρής κατακεραυνώνει τους Droulias Brothers: «Δεν έχουν καταλάβει τίποτα, δεν θα τους ήξερε ούτε η μάνα τους»

"Δεν έχουν πάρει χαμπάρι, λένε... θα ζητήσουμε συγνώμη στον κ. Παπαδάκη γιατί τον είπαμε γέρο" δηλώνει ο Βαγγέλης Περρής.

Ο Βαγγέλης Περρής παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα το μεσημέρι του Σαββάτου στον Alpha. Ανάμεσα σε άλλα, δε, ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για την μαντινάδα που αφιέρωσαν εντός εβδομάδας οι Droulias Brothers στον Ηλία Κασιδιάρη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Περρής δήλωσε αρχικά πως «αν δεν είχαμε δει σε ένα ριάλιτι, όχι και της υψηλότερης αισθητικής, τους συγκεκριμένους, δεν θα τους ήξερε ούτε η μάνα τους! Ή η μάνα τους θα τους ήξερε αλλά δεν θα τους ξέραμε εμείς ως καλλιτέχνες. Είναι λογικό ότι ένας άνθρωπος, ο οποίος πηγαίνει σε ένα τέτοιο πρόγραμμα, δεν μπορεί να ξεχωρίσει τον Κασιδιάρη από έναν οποιοδήποτε πελάτη».

«Αυτοί οι συγκεκριμένοι δεν έχουν καταλάβει τίποτα. Δεν έχουν πάρει χαμπάρι. Δηλαδή λένε «θα ζητήσουμε συγνώμη στον κ. Παπαδάκη γιατί τον είπαμε γέρο». Ευθύνεται και το μέσο και αυτός που το παρακολουθεί. Αν δεν σε ενδιαφέρει αυτό, δεν το βλέπεις».

«Επομένως, αν το βλέπεις και μετά βγαίνεις και λες «αχ, τι αηδία ήταν αυτό που είδα» και θέλεις μετά περαιτέρω εξέλιξη του θέματος, είσαι και εσύ υπεύθυνος» πρόσθεσε ακόμα ο Βαγγέλης Περρής στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής του Alpha.