Ο Τάκης Παπαματθαίου για τη «συγνώμη» στον γιο του Ιάσωνα: «Είμαστε άνθρωποι και τα λάθη είναι μέσα μας»

Τάκης Παπαματθαίου

"Δεν θεωρώ πως είμαι, δεν ξέρω και ποιος είναι τελικά, ο τέλειος πατέρας" υπογραμμίζει ο Τάκης Παπαματθαίου.

Εν μέσω προετοιμασίας για τη νέα παράσταση στην οποία συμμετέχει αυτή τη σεζόν παραχώρησε ο Τάκης Παπαματθαίου δηλώσεις, το πρωινό της Πέμπτης, στην κάμερα της εκπομπής Happy Day στον Alpha. Μέσα σε όλα, δε, ο γνωστός ηθοποιός έκανε μια ιδιαίτερη, ομολογουμένως, αναφορά στον γιο του, Ιάσωνα.

«Την περασμένη σεζόν είχατε δώσει μια συνέντευξη και είχατε ζητήσει δημόσια συγνώμη από τον γιο σας» σχολίασε, αρχικά, ο ρεπόρτερ της πρωινής εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή για να τοποθετηθεί σχετικά ο Τάκης Παπαματθαίου ως εξής. «Ε; Δεν την θυμάμαι αυτή τη συνέντευξη».

«Αλλά συγνώμη ως προς τι; Όχι, κοίταξε. Όταν το πετάς μονολεκτικά έτσι ακούγεται κάπως. Όχι, αυτό που είχα πει, αν θυμάμαι καλά, είναι ότι δεν θεωρώ και δεν ξέρω και ποιος είναι τελικά ο τέλειος πατέρας».

«Με αυτή την έννοια το είχα πει. Αν έκανα, λοιπόν, κάποια λάθη, ζητώ συγνώμη. Εγώ θεώρησα ότι έκανα ό,τι μπορούσα, ναι, αλλά είμαστε άνθρωποι και τα λάθη είναι μέσα στους ανθρώπους. » συμπλήρωσε, επίσης, ο Τάκης Παπαματθαίου στις νέες τηλεοπτικές του δηλώσεις στον αέρα του Alpha.