Zappit

Ο Στιβ Μιλάτος «καίει» τον Fipster: «Κακός και κομπλεξικός άνθρωπος, μου πήρε αυτό που ήθελε και μετά μου έκανε unfollow»

Το αιχμηρό σχόλιο του μοντέλου για τον YouTuber.

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε ο Στηβ Μιλάτος. Το γνωστό μοντέλο συνάντησαν οι ρεπόρτερς σε κοσμικό event μέσα στο Σαββατοκύριακο, ζητώντας την άποψή του για το θέμα με τον Fipster και τη Super Κική που προέκυψε μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα και το απαράδεκτο ρατσιστικό σχόλιο της YouTuber προς τον Χρήστο Μάστορα.

«Ο Fipster είναι δημοσιοσχεσίστας. Εμένα ξαφνικά ήθελε να μου πάρει συνέντευξη, μου έστελνε μηνύματα στο Instagram και, αφού μου πήρε τη συνέντευξη, ξαφνικά μου έκανε unfollow. Του λέω: γιατί μου έκανες unfollow; Πήραμε το κερασάκι μας και μετά τους γράφουμε στα… μην πω;», ανέφερε αρχικά ο Στηβ Μιλάτος.

«Όταν είσαι λίγο κομπλεξικός και κακός άνθρωπος, αυτό κάνεις. Δεν με νοιάζει απλά το θεωρώ γελοίο. Δεν απαντάει στο μήνυμα», επισήμανε με αιχμηρότητα το μοντέλο.

«Εντάξει, θα κάνουμε κολλητηλίκια με διάσημους για να γίνουμε κι εμείς διάσημοι, γιατί δεν έχουμε άλλη ζωή… αφού μας έδιωξαν από τα πάνελ», κατέληξε στο σχόλιό του ο Στηβ Μιλάτος για τον Fipster, καυτηριάζοντας τη στάση που κράτησε ο YouTuber απέναντι στο θέμα.