Zappit

Ο Σάκης Ρουβάς στο κατάμεστο Θέατρο Γης

Δείτε φωτογραφίες από τη συναυλία του Σάκη Ρουβά στο κατάμεστο Θέατρο Γης.

Ο Σάκης Ρουβάς, ο κορυφαίος Έλληνας star, επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά ότι είναι στα καλύτερά του, με την sold out συναυλία του, στο Θέατρο Γης, στη Θεσσαλονίκη. Η συναυλία με τίτλο «Moments» είχε ενέργεια, πάθος και μοναδικές μουσικές στιγμές από τον αστείρευτο Σάκη Ρουβά, που μαγεύει το κοινό με κάθε του εμφάνιση. Κάθε συναυλία του είναι άλλωστε ένα ανεπανάληπτο, εκρηκτικό πάρτι.

Πλήθος θαυμαστών, κατέκλυσαν το Θέατρο Γης, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γεμάτη ενθουσιασμό και συγκίνηση. Ο Σάκης, με την χαρακτηριστική του σκηνική παρουσία και τη φωνητική του ικανότητα, προσέφερε μια αξέχαστη βραδιά, ερμηνεύοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, αλλά και νέα κομμάτια που έχουν κλέψει τις καρδιές του κοινού.

Η συναυλία ξεκίνησε με μία πολύ εντυπωσιακή είσοδο στη σκηνή καθώς έφθασε με αυτοκίνητο, το οποίο στάθμευσε, βγήκε μαζί με τις χορεύτριες του και ανέβηκαν στην σκηνή. Η συναυλία περιλάμβανε εντυπωσιακές χορογραφίες, μοναδικά εφέ και στιγμές αυθορμητισμού που έκαναν τους παρευρισκόμενους να τραγουδούν και να χορεύουν.

Μετά από αυτή την επιτυχία, ο Σάκης Ρουβάς ευχαρίστησε το κοινό του για την απίστευτη υποστήριξη και υποσχέθηκε νέες εκπλήξεις στο μέλλον. Παράλληλα, ευχαρίστησε τον χορηγό των συναυλιών, την Kosmocar Volkswagen.

default

default

Την παραγωγή της συναυλίας είχε η Galaxias Live Productions