Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος «πυροβολεί» τον Χρήστο Μάστορα: «Δεν είσαι ο Γιώργος Νταλάρας, αγόρι μου γλυκό»

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος

"Απλά έχεις κάποια επιτυχία, που δεν ξέρεις ακόμα πόσο θα κρατήσει".

Τις βολές του απέναντι στον Χρήστο Μάστορα έριξε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στις τελευταίες του δηλώσεις. Τον ραδιοφωνικό παραγωγό συνάντησαν η κάμερα του Breakfast@Star και ο ρεπόρτερ Ηλίας Σκουλάς, ρωτώντας τον για το νέο περιστατικό μεταξύ του Γιώργου Νταλάρα και των δημοσιογράφων, καθώς και για το online ξέσπασμα του Χρήστου Μάστορα προς τους παρουσιαστές.

Ο Χρήστος Μάστορας «τα βάζει» με παρουσιαστές και εκπομπές: «Στραγγίζουν τον χρόνο σου, γεμίζοντας τις τσέπες τους με χρήματα»

«Δεν υπάρχει λόγος να ενοχλούμε έναν άνθρωπο που δείχνει ότι δεν του αρέσουν τα «πεσίματα» και δεν τα θέλει. Ο Γιώργος Νταλάρας θέλει να έχει τον χρόνο του να μιλήσει. Αφού το είδαμε πέρσι, γιατί να το ξανακάνουμε φέτος; Και πάλι εγκρατής ήταν ο άνθρωπος», απαντά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος σχετικά με το επίμαχο σκηνικό ανάμεσα στον τραγουδιστή και τους ρεπόρτερς.

«Εν αντιθέσει με τον Γιώργο Νταλάρα, είναι πολύ νωρίς για να νομίζει ο Χρήστος Μάστορας ότι έγινε Γιώργος Νταλάρας. Η συμπεριφορά του ήταν ξεπατικωτούρα. Δεν είσαι ο Γιώργος Νταλάρας, αγόρι μου γλυκό, είναι πάρα πολύ νωρίς. Απλά έχεις κάποια επιτυχία, που δεν ξέρεις ακόμα πόσο θα κρατήσει», σχολιάζει ο ραδιοφωνικός παραγωγός στην κάμερα του Star.

«Να επιστρέψει στην εποχή που δεν μίλαγε πολύ στις κάμερες, γιατί τώρα που μιλάει δεν τα πάει και πολύ καλά. Το στόρι του μου φάνηκε πολύ επηρμένο και προσβλητικό προς τα Μέσα που τον έχουν αναδείξει», επισημαίνει με αιχμηρότητα ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για τον γνωστό τραγουδιστή.