Ο Νίνο εξηγεί τη μορφή συνεργασίας που έχει με την Πάολα και τον Χρήστο Μενιδιάτη: «Τι σημαίνει γκεστ;»

Νίνο

"Δεν μου έχει γίνει ποτέ πρόταση για να είμαι σε κάποια κριτική επιτροπή σε μουσικό τάλεντ σόου" αποκαλύπτει, παράλληλα, ο Νίνο.

Ο Νίνο έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Weekenders και τον δημοσιογράφο Γιώργο Βιολέντη, το πρωινό του Σαββάτου, στον ΑΝΤ1. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε τόσο στην έναρξη των χειμερινών του εμφανίσεων ως… γκεστ πλάι στην Πάολα και τον Χρήστο Μενιδιάτη όσο και στις προτάσεις που δεν έχει δεχθεί από τηλεοπτικά προγράμματα.

Ειδικότερα, ο Νίνο σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τι σημαίνει γκεστ; Όλοι τραγουδάμε εκεί. Η διαφορά εδώ είναι ότι εγώ εμφανίζομαι μια φορά. Λέω ένα τραγούδι και φεύγω, ναι! Όχι, εμφανίζομαι για μία μόνο εμφάνιση. Κάνω μία εμφάνιση ενώ συνήθως είναι, ας πούμε, είναι το πρώτο πρόγραμμα, το δεύτερο πρόγραμμα και τα ντουέτα».

«Είναι ήδη έτοιμο το επόμενο τραγούδι που θα παρουσιάσουμε στον κόσμο, λέγεται Vanilla. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα πω ένα χαρούμενο τραγούδι και θα κυκλοφορήσει από την Heaven Music στις 31 Οκτωβρίου».

«Δεν μου έχει γίνει ποτέ πρόταση για να είμαι σε κάποια κριτική επιτροπή σε μουσικό τάλεντ σόου στην τηλεόραση» συμπλήρωσε επίσης, σε άλλο σημείο, ο Νίνο στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο μαγκαζίνο του ΑΝΤ1.