Zappit

Ο Νίκος Μουρατίδης «αιφνιδίασε» την Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα: «Εσύ είσαι τρελή και μέσα στην ανασφάλεια»

"Είσαι μια χαρά κοπέλα και είσαι συνέχεια μέσα στην ανασφάλεια!".

Μία εύθυμη συζήτηση περί γάμου άνοιξαν η Κατερίνα Καινούργιου και ο Νίκος Μουρατίδης νωρίτερα σήμερα (23/9) στην πρωινή εκπομπή του Alpha. Αφορμή στάθηκε ο επικείμενος γάμος του δήμαρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα, με τον γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό να απευθύνει το σχετικό ερώτημα στην παρουσιάστρια.

«Εσύ το σκέφτεσαι να παντρευτείς; Δεν σου έχει κάνει ακόμα πρόταση; Είναι φρέσκο ε;», ρώτησε ο Νίκος Μουρατίδης, πιάνοντας «στον ύπνο» την Κατερίνα Καινούργιου.

«Πρέπει να μου κάνει πρόταση πρώτα, δεν το έχει κάνει ακόμα. Δεν έχει σημασία αν είναι φρέσκο, τον ξέρω χρόνια. Είμαι πολύ καλά», απάντησε με χαμόγελο η οικοδέσποινα του «Super Κατερίνα».

«Το βλέπουμε αυτό. Πέρσι ήσουν… κλαίγαμε. Λέγαμε ας της βρούμε κάποιον γαμπρό, δεν γίνεται«, σχολίασε ο Νίκος Μουρατίδης, με την παρουσιάστρια να επισημαίνει ότι κάποιες φορές μπορεί να συμβαίνουν άλλα πράγματα στην προσωπική ζωή ενός ανθρώπου.

«Εσύ είσαι τρελή! Δεν συμβαίνουνε! Είσαι μια χαρά κοπέλα και είσαι συνέχεια μέσα στην ανασφάλεια!», της είπε χαριτολογώντας ο Νίκος Μουρατίδης.

«Μπορεί κι εγώ να είμαι η τρελή, έχω κάνει πολλά λάθη. Το δουλεύω πολλά χρόνια με την ανασφάλεια αλλά ακόμα δεν το έχω καταφέρει. Τώρα είμαι σε πολύ καλύτερη φάση, είμαι κοντά», τόνισε κλείνοντας το θέμα η Κατερίνα Καινούργιου.