Ο Μποτρίνι πάει Κάρυστο
Διαβάστε τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο
Ο Θεοδόσης και η Έλεν πριν από 15 χρόνια, αποφάσισαν να αφήσουν την Αθήνα και να ανοίξουν την δική τους επιχείρηση στην Εύβοια. Η επένδυση που έκαναν ήταν πολύ μεγάλη, και έτσι αναγκάστηκαν να καταφύγουν σε τραπεζικό δάνειο. Τα πράγματα όμως δεν ήρθαν όπως τα είχαν υπολογίσει. Τα κέρδη του εστιατορίου παρέμειναν χαμηλά μέχρι και σήμερα, με αποτέλεσμα ο Θεοδόσης να βουλιάζει ολοένα και βαθύτερα στα χρέη. Προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση, κάποιος θα πρέπει να πάρει δραστικές αποφάσεις. Ο Θεοδόσης και η Έλεν όμως εθελοτυφλούν και προσπαθούν να βρουν άλλη διέξοδο.
Ο Έκτορας Μποτρίνι αυτή τη φορά επιχειρεί να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες να σκεφτούν ανατρεπτικά. Το προσωπικό της κουζίνας δεν μπορεί να υποστηρίξει ένα γκουρμέ μενού και η λύση φαίνεται να βρίσκεται κυριολεκτικά κάτω από τη μύτη τους. Ο Θεοδόσης και η Έλεν θα πρέπει αρχικά, να εκτιμήσουν λίγο παραπάνω τις πρώτες ύλες που τους προσφέρει ο τόπος που ζουν και να διαφοροποιηθούν από τον ανταγωνισμό με οικονομικότερες λύσεις, διατηρώντας ταυτόχρονα την ποιότητα.
Πόσο έτοιμοι είναι να προσπαθήσουν; Θα το μάθουμε απόψε στις 22:00 στον Alpha.