Ο Μίλτος Καρατζάς παίρνει θέση για την Πάολα: «Βγήκαν όλοι και φώναζαν, το θεωρώ απαράδεκτο»

Μίλτος Καρατζάς

"Και πολύ καλά έκανε και τραγούδησε Θάνο Μικρούτσικο! Αυτό είναι δημοκρατία".

Στην κάμερα της εκπομπής Summer’s Cool μίλησε ο Μίλτος Καρατζάς, σχολιάζοντας τις τελευταίες ειδήσεις που έρχονται από τον καλλιτεχνικό χώρο. Μεταξύ αυτών η επιλογή του Χρήστου Μάστορα ως Στέλιου Καζαντζίδη στη βιογραφική ταινία για τον αείμνηστο τραγουδιστή, το επεισόδιο με τη Δέσποινα Βανδή στην Τουρκία αλλά και η ερμηνεία της Πάολα σε τραγούδι του Θάνου Μικρούτσικου.

«Μου έκανε εντύπωση που η Δέσποινα πήρε αυτή τη δυναμική απόφαση, της λέω μπράβο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση είχε δίκιο. Αν ήξερε ότι είναι κάτι σαν εθνική εορτή και παρ’ όλα αυτά πήγαινε, εκεί θα ήταν λάθος», σχολιάζει ο Μίλτος Καρατζάς.

«Ομολογώ ότι ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα η επιλογή του Χρήστου Μάστορα. Τον λατρεύω και υποκλίνομαι για τη δουλειά του αλλά μου φάνηκε σαν να πήραν έναν ποδοσφαιριστή και του είπαν: έλα να υποδυθείς έναν μπασκετμπολίστα. Ο Καζαντζίδης δεν είναι μόνο η καλή του φωνή αλλά και η ψυχή, ο τρόπος ζωής του», απαντά σε σχετική ερώτηση.

«Και πολύ καλά έκανε η Πάολα και τραγούδησε Θάνο Μικρούτσικο! Βγήκαν όλοι και φώναζαν, το θεωρώ απαράδεκτο. Αυτό είναι δημοκρατία! Ίσα-ίσα η Πάολα έδειξε ότι της αρέσει αυτό το τραγούδι, το εκτιμάει. Έχει καταπληκτική φωνή, αν και διαφωνούμε με τα τραγούδια της. Αυτό είναι μία άλλη ιστορία», επισημαίνει ο Μίλτος Καρατζάς στην Κωνσταντίνα Μαύρου.

«Όταν έφυγε ο Βασίλης Καρράς, έκλαψα πάρα πολύ. Μεγάλη απώλεια. Ένας χρυσός άνθρωπος που βοήθησε πάρα πολλούς τραγουδιστές, κυρίως από τη Βόρεια Ελλάδα», εξομολογείται σε άλλο σημείο ο Μίλτος Καρατζάς.