Ο Λευτέρης Ελευθερίου για το πρόωρο τέλος του «Μετά τη Φωτιά»: «Είμαι πιο φοβισμένος και ανασφαλής μετά από αυτό»

Λευτέρης Ελευθερίου

"Την πατήσαμε πέρσι αλλά συμβαίνουν κι αυτά".

Καλεσμένος στην εκπομπή Summer’s Cool φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (26/7) ο Λευτέρης Ελευθερίου. Ο γνωστός ηθοποιός ρωτήθηκε για την ξαφνική απόφαση του ΑΝΤ1 να διακόψει στα μισά της χρονιάς και χωρίς προειδοποίηση τη σειρά «Μετά τη Φωτιά» στην οποία πρωταγωνιστούσε την περσινή σεζόν.

«Την πατήσαμε πέρσι αλλά συμβαίνουν κι αυτά. Περιμένουμε τώρα για του χρόνου, γιατί απ’ ό,τι κατάλαβα υπάρχει ένα θέμα με τη χρηματοδότηση του ΕΚΟΜΕ. Δεν ξέρω κατά πόσο υπήρχε ζήτηση αλλά υπήρχε σίγουρα μετά τον κορονοϊό μία κίνηση της Ευρώπης να στηρίξει τις πρωτότυπες εγχώριες παραγωγές», είπε αρχικά ο Λευτέρης Ελευθερίου.

«Έχω μία συγκράτηση για του χρόνου, είμαι λίγο πιο φοβισμένος και ανασφαλής στα τηλεοπτικά μου μετά το κόψιμο της σειράς. Επίσης, αν κάνεις θέατρο και τηλεόραση, δεν μένει καθόλου χρόνος για τα παιδιά σου και για να οργανώσεις το σπίτι σου. Μετά, όλο το λούκι το τρώει η γυναίκα και αυτό είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα», παραδέχεται ο ηθοποιός, ενώ αποκαλύπτει ότι του έχει γίνει πρόταση να παρουσιάσει ένα τηλεπαιχνίδι.

«Με τη σύζυγό μου κλείνουμε 22 χρόνια γάμου. Συγκατοίκηση με τα καλά και τα κακά, εξελίσσεσαι. Για μένα σημαίνει πολλά. Δεν βλέπεις τον άλλον μόνο ως αντικείμενο, τον θαυμάζεις. Ο γάμος είναι κάτι ζωντανό. Πρέπει να κάνεις υπομονή και στα δύσκολα, θέλει υποχώρηση και αποδοχή από τις δύο πλευρές, να παλεύεις να κρατάς τα καλά», απαντά σε άλλο σημείο ο Λευτέρης Ελευθερίου.