Zappit

Ο Κώστας Τσουρός ξεκαθαρίζει για τον Τάσο Ιορδανίδη

"Εγώ δεν είπα ότι ο Τάσος Ιορδανίδης δεν είναι καλός παρουσιαστής" δήλωσε ο Κώστας Τσουρός.

Με αφορμή τη συνεργασία της Ζωής Κρονάκη με τον Τάσο Ιορδανίδη, ο Κώστας Τσουρός θέλησε να ξεκαθαρίσει ορισμένα πράγματα για όσα είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του για τον ηθοποιό που είναι και παρουσιαστής στην ΕΡΤ.

«Επί τη ευκαιρία όλο αυτό ξεκίνησε από μία δική μου συνέντευξη που έδωσα στοκ ΟΚ!. Με ρώτησαν κάτι κι επειδή ανέφερα ως παράδειγμα τον Τάσο Ιορδανίδη, έγινε γαϊτανάκι και ρωτάνε για τον Τάσο Ιορδανίδη και τους ηθοποιούς. Δεν συνηθίζω να το κάνω αυτό, αλλά για να ξεκαθαρίσω μιας και το συζητάμε, εγώ δεν είπα ότι ο Τάσος Ιορδανίδης δεν είναι καλός παρουσιαστής. Είπα για την τακτική της ΕΡΤ να βάζει παντού ηθοποιούς ως παρουσιαστές, που ακόμη και σε μία εκπομπή λόγου έβαλε ηθοποιό τον Τάσο Ιορδανίδη. Δεν ήταν για τον Τάσο Ιορδανίδη αυτό που είπα» ανέφερε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

«Το λέω για τους τηλεθεατές ότι δεν είναι ότι εγώ έκρινα γιατί ή αν είναι καλός ή όχι ο Τάσος, αλλά όλο αυτό που κάνει η ΕΡΤ για να φαίνεται προφανώς πιο κουλτουρέ και βάζει ηθοποιούς στην παρουσίαση σε όλα τα προγράμματα. Το έκανε και σε εκπομπή λόγου κι έφερα ως παράδειγμα τον Τάσο» απάντησε ο Κώστας Τσουρός.