Zappit

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε on camera στην κριτική του Γιώργου Λιάγκα: «Παραέγινε το κακό»

"Δεν θα μπω σε μία τέτοια αντιπαράθεση, γιατί δεν πιστεύω ότι το είπε κακοπροαίρετα".

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 συνάντησε η Ελένη Βουλγαράκη στα γυρίσματα του νέου κύκλου του «The 2Night Show», ρωτώντας τον για την ισορροπία ψυχαγωγίας-ενημέρωσης στην ελληνική τηλεόραση, τα όρια της σάτιρας αλλά και το σχόλιο που είχε κάνει πρόσφατα για τον ίδιο ο Γιώργος Λιάγκας.

«Για μένα είναι σαν να είναι η πρώτη χρονιά στο βραδινό, το αγαπάω πολύ. Με ρωτάνε όλοι: πώς τα προλαβαίνεις να κάνεις τρεις εκπομπές; Το «The Road Show» τελειώνει, είναι για λίγα επεισόδια. Για μένα η ψυχαγωγία λείπει πάρα πολύ από την τηλεόραση», ανέφερε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Κάποια στιγμή είχε πει και ο Γιώργος (σ.σ Λιάγκας) κάτι για μένα, ότι δεν μπορώ να κάνω ψυχαγωγία και να σκάω μπαλόνια… δεν θα μπω σε μία τέτοια αντιπαράθεση, γιατί δεν πιστεύω ότι το είπε κακοπροαίρετα. Πιστεύω ότι κάθε άνθρωπος κάνει αυτό που μπορεί να κάνει. Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ η ψυχαγωγία. Δεν είμαι δημοσιογράφος, δεν μπορώ να κάνω ενημέρωση», περιγράφει στη συνέχεια ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

«Εννοείται ότι πρέπει να υπάρχουν εκπομπές ενημέρωσης αλλά εδώ παραέγινε το κακό. Ακόμα και ψυχαγωγικές εκπομπές έγιναν ενημερωτικές. Αυτό ήταν το ζήτημα μου και όχι το γιατί υπάρχουν ενημερωτικές εκπομπές. Χάσαμε το γέλιο», τονίζει χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, επισημαίνοντας πως μία εποχή χωρίς σάτιρα θα τον τρόμαζε.

«Όσες φορές έχω πάει να δω τον Μάρκο Σεφερλή στο Δελφινάριο, δεν έχω νιώσει άσχημα. Καθένας θα αποφασίσει τι θέλει και τι δεν θέλει να δει. Δεν καταλαβαίνω γιατί το συζητάμε τόσο πολύ», απαντά σε σχετική ερώτηση ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.