O Γιώργος Περρής σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση: «Ήταν ένα πολύ βίαιο και επίπονο διαζύγιο»

Γιώργος Περρής

"Είναι ένα τραύμα το οποίο πρέπει να το ντιλάρεις, να το αντιμετωπίσεις και να το αναλύσεις" εξηγεί ο Γιώργος Περρής.

Καλεσμένος της Αθηναϊδας Νέγκα βρέθηκε ο Γιώργος Περρής, στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα αργά» του Action 24, με αφορμή τις καλοκαιρινές του εμφανίσεις. Σε μια εφ’ όλης της συνέντευξη, δε, ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε από καρδιάς για τα παιδικά του χρόνια και το κομβικό σημείο του χωρισμού των γονιών του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Περρής εκμυστηρεύτηκε στην οικοδέσποινα του talk show πως «μέχρι τα πέντε μου χρόνια ήμουν πάρα πολύ ζωηρός και στα πέντε μου, που χώρισαν οι γονείς μου και ήταν ένα πολύ βίαιο και επίπονο διαζύγιο, μεταμορφώθηκα στο παιδί – έπιπλο. Όπου με ακουμπούσες, έμενα εκεί και περίμενα. Ήμουν πολύ ντροπαλός, πολύ κλειστός».

«Μετά από έξι χρόνια ψυχανάλυσης, θα σου πω με ψυχραιμία πλέον ότι όλο αυτό (σ.σ. ο χωρισμός των γονιών) είναι ένα τραύμα το οποίο σου αφήνει κονσέρβες που κάνουν θόρυβο ενίοτε και έρχονται και σου χτυπάνε κάποια καμπανάκια. Όπως είναι οι Αμερικάνοι, όταν παντρεύονται, που έχουν αυτά τα αυτοκίνητα και βάζουν τις κονσέρβες από πίσω. Είναι ένα τραύμα το οποίο πρέπει να το ντιλάρεις, να το αντιμετωπίσεις, να το αναλύσεις και βεβαίως απαλύνεται με τον χρόνο. Δεν σημαίνει όμως ότι δεν είναι εξαιρετικά επίπονο, δεν σημαίνει ότι δεν θα σε οδηγήσει σε βαθιά ανασφάλεια και αυτοκαταστροφή ενίοτε».

«Βεβαίως και το πέρασα αυτό. Νομίζω ότι όσο πιο κοντά φτάσεις στο να ανακαλύψεις τον κήπο σου πραγματικά, γιατί ο κήπος σου δεν μπορεί αν είναι μόνο τριαντάφυλλα αλλά θα έχει γαϊδουράγκαθα και γρασίδι, όσο πιο πολύ δουλέψεις στο να τα δεις όλα αυτά, τόσο καλύτερος καλλιτέχνης θα είσαι. Γιατί τόσο πιο κοντά θα είσαι στον εαυτό σου άρα και στους υπόλοιπους ανθρώπους» συμπλήρωσε, με ειλικρίνεια, ο Γιώργος Περρής σε αυτή τη νέα τηλεοπτική του εξομολόγηση στην εκπομπή της Αθηναϊδας Νέγκα.