Ο Γιώργος Λιάγκας ευχαρίστησε στο φινάλε… σχεδόν όλο τον ανταγωνισμό – Άφαντη η Λίτσα Πατέρα

Γιώργος Λιάγκας

Όλα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας στην τελευταία εκπομπή.

Ο Γιώργος Λιάγκας ολοκλήρωσε τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, τερματίζοντας πρώτος στους πίνακες τηλεθέασης. Ο ίδιος, στο φινάλε της εκπομπής, θέλησε να πει κάποια ευχαριστώ.

«Φέτος για μας ήταν μια πολύ όμορφη χρονιά, ένα πολύ όμορφο ταξίδι… Είμαστε μια οικογένεια εδώ, έχουμε τα καλά, τα κακά, τους τσακωμούς… Ό,τι είδατε στον αέρα ήταν ειλικρινές, αλήθεια τσακωθήκαμε όταν τσακωθήκαμε, αλήθεια τα βρήκαμε όταν τα βρήκαμε, ήταν όλο ειλικρινέστατο κι έτσι θα συνεχίσουμε και του χρόνου», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Υπέγραψα για άλλα δύο χρόνια, δεν το λέω γι’ αυτό… Θέλω να ευχαριστήσω τον Κυριακού γιατί δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο κανένας να μου πει πες αυτό… Ποτέ!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από το φινάλε ήταν κάτι παραπάνω από ηχηρή η απουσία της Λίτσας Πατέρα, η οποία σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν θα συνεχίσει του χρόνου. «Ήταν κυρία με κ κεφαλαίο και ήταν τιμή μου που συνεργαζόμουν όλα αυτά τα χρόνια μαζί της», είπε ο Γιώργος Λιάγκας για τη Λίτσα Πατέρα.

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής ευχαρίστησε τους ανταγωνιστές του, επιλέγοντας μόνο αυτούς με τους οποίους έχουν περίπου την ίδια ώρα έναρξης στις εκπομπές τους. Έτσι, δεν έγινε καμία αναφορά στην Φαίη Σκορδά, η οποία ξεκινάει αργότερα.

«Να ευχαριστήσω όλο τον ανταγωνισμό, τα δυο παιδιά του ΣΚΑΪ που ήταν οι βασικοί ανταγωνιστές μας φέτος στο κομμάτι του συνόλου του κόσμου, την Κατερίνα, την Δανάη, τα παιδιά στο Star και όλους όσους ξεχνάω που κάνουν τώρα εκπομπές απέναντι. Κάνουν καλές εκπομπές όλοι, όσο μπόρεσα να δω. Οπότε, όσο εσείς είστε καλοί, εμάς μας κάνετε καλύτερους», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.