Ο Γιώργος Κατσαρός αποχαιρετά τον Μίμη Πλέσσα: «Ακόμα και τον γάμο του με τη Λουκίλα τον χρωστάει σε μένα»

Γιώργος Κατσαρός

"Δεν μπορώ να τον ξεχάσω με τίποτα".

Τον αγαπημένο του φίλο και συνάδελφο, Μίμη Πλέσσα, αποχαιρετά ο Γιώργος Κατσαρός. Ο σπουδαίος μουσικός μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» το πρωινό της Δευτέρας (7/10) και μοιράστηκε τρυφερά λόγια για τον αείμνηστο συνθέτη, που «έφυγε» από τη ζωή μία εβδομάδα πριν κλείσει τα 100 του χρόνια.

«Εγώ με τον Μίμη συνεργαστήκαμε πάρα πολλά χρόνια. Δεν μπορώ να τον ξεχάσω με τίποτα. Ακόμα και τον γάμο του με τη Λουκίλα τον χρωστάει σε μένα, σε μία στιγμή που τους γνώρισα εγώ στο «Μισέλ» και συνεργαστήκαμε για 4 χρόνια», είπε αρχικά ο Γιώργος Κατσαρός.

«Σχεδόν κάθε βράδυ συναντιόντουσαν, γιατί ερωτεύτηκαν ο ένας τον άλλο και προχώρησαν στον γάμο και την οικογένεια. Ήταν τυχερός ο Μίμης που γνώρισε τη Λουκίλα», περιέγραψε χαρακτηριστικά στον αέρα του Μεγάλου Καναλιού ο γνωστός μουσικοσυνθέτης.

«Έγινε ζωντανή ηχογράφηση στο Μισέλ για τις δύο σεζόν και υπάρχει σε δίσκο με τους τραγουδιστές που έλαβαν τότε μέρος. Ο καλύτερός του δίσκος ήταν ο Δρόμος», τόνισε ο Γιώργος Κατσαρός για τον Μίμη Πλέσσα στην πρωινή εκπομπή του MEGA.