Zappit

Ο Γιώργος Καράβας απαντά στον Λάκη Γαβαλά: «Δεν είπε κάτι κακό ο άνθρωπος»

"Σαφέστατα είναι ο άνθρωπος ο οποίος μπορεί να επικαλείται τη λέξη μόδα όσο κανένας άλλος" διευκρινίζει ο Γιώργος Καράβας.

Ο Γιώργος Καράβας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σου Σου και τη δημοσιογράφο Βίκυ Δέτσικα, το πρωινό της Παρασκευής, στο OPEN. Ανάμεσα σε άλλα, δε, το όμορφο μοντέλο και κριτής του My Style Rocks αναφέρθηκε στο νέο τηλεοπτικό του εγχείρημα και τα νούμερα τηλεθέασης καθώς και στην κριτική που του έκανε ο Λάκης Γαβαλάς.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καράβας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «νιώθω φανταστικά που συμμετέχω στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks. Περνάμε ωραία και αυτό έχει σημασία, νομίζω πως αυτό βγαίνει και προς τα έξω. Είναι μια συλλογική προσπάθεια, είμαστε μια τετράδα από την οποία θεωρώ ότι η καλή ενέργεια που έχουμε μεταξύ μας βγαίνει προς τα έξω».

«Εννοείται ότι παρακολουθώ τα νούμερα τηλεθέασης, εννοείται ότι με απασχολούν. Θεωρώ τον εαυτό μου επαγγελματία σε ό,τι κι αν αποφασίσω να εμπλακώ οπότε εννοείται ότι τα παρακολουθώ».

«Τα σχόλια του Λάκη Γαβαλά για μένα και τα άκουσα και μου τα είπε και ο ίδιος κατ’ ιδίαν σε ένα event που συναντηθήκαμε. Δεν είπε κάτι κακό ο άνθρωπος. Αντιθέτως είπε πολύ όμορφα πράγματα. Με τον Λάκη υπάρχει μια αμοιβαία εκτίμηση, σαφέστατα είναι ο άνθρωπος ο οποίος μπορεί να επικαλείται τη λέξη μόδα όσο κανένας άλλος τόσο στην Ελλάδα όσο και από τους μεγαλύτερους ανθρώπους, από άποψη εμπειρίας, στο εξωτερικό. Είμαι πολύ μεγάλος φαν του» συμπλήρωσε, επίσης, ο Γιώργος Καράβας στις νέες τηλεοπτικές του δηλώσεις στην καθημερινή εκπομπή της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.