Zappit

Ο Γιάννης Πουλόπουλος μιλά για τον γάμο του με τον σύντροφό του: «Ήταν τρεις μέρες όνειρο»

"Δεν έχω ανεβάσει φωτογραφίες γιατί δεν θα ήθελα στη δική μου χαρά να υπάρχει από κάτω έστω ένα μήνυμα που να μα σιχτιρίζει" δήλωσε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Με αφορμή την εξομολόγηση του Παντελή Τουτουντζή στη Zoe Pre, ο Γιάννης Πουλόπουλος μίλησε για πρώτη φορά για τον γάμο του με τον σύντροφό του το περασμένο καλοκαίρι.

«Εγώ τον καταλαβαίνω τον Παντελή κι όταν είδα το bullying που δέχθηκε όταν ανέβασε φωτογραφία από τον γάμο του, ήταν η στιγμή που αποφάσισα ότι στον δικό μου γάμο δεν θα ανεβάσω καμία φωτογραφία. Δεν έχω ανεβάσει γιατί δεν θα ήθελα στη δική μου χαρά να υπάρχει από κάτω έστω ένα μήνυμα που να μα σιχτιρίζει» δήλωσε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Όσα χρόνια κι αν έχουν περάσει, όσο κι αν έχεις θωρακίσει τον εαυτό σου… για να μιλώ στην τηλεόραση ανοιχτά για τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό, εννοείται ότι τον έχω θωρακίσει. Κι όμως, το παραμικρό μήνυμα μέσα στη χαρά μου, μπορεί να μου χαλούσε τη διάθεση με τον πατέρα μου, τη μητέρα μου, τους συγγενείς μου και το καλό κλίμα που έζησα. Χαίρομαι που το έζησα. Ήταν τρεις ημέρες όνειρο, είδα τον μπαμπά μου να χορεύει» ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος.