Ο Γιάννης Πουλόπουλος «αδειάζει» τον Fipster: «Σας παρακαλώ, κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας τώρα;»

Γιάννης Πουλόπουλος

"Θα μπορούσε, να μεσολαβήσω κιόλας στον Μιχάλη Ρέππα, να παίξει στην Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα" αναφώνησε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Κατά του Fipster και της on camera… άγνοιας για τις δηλώσεις του Στηβ Μιλάτου ξέσπασε ο Γιάννης Πουλόπουλος, το πρωινό της Παρασκευής, στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα στον Alpha. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο γνωστός δημοσιογράφος κατηγόρησε τον Youtuber πως όλο αυτό ήταν στημένο ενώ εξέφρασε τη διάθεση να τον προτείνει στον δεύτερο κύκλο της κωμικής σειράς «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα».

«Μου επιτρέπετε; Πραγματικά θα μπορούσε ο Fipster, να μεσολαβήσω κιόλας στον Μιχάλη Ρέππα, να παίξει στην «Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα». Μα τέτοιο κακοπαιγμένο, κακοπαιγμένο κιόλας… ότι κοιτάζω τα μηνύματα, «δεν ξέρω καν τι μου λέτε, το μαθαίνω τώρα πρώτη φορά, δεν ήξερα καν» και βρίσκω μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα μια συνομιλία πριν από πέντε χρόνια» σημείωσε αρχικά ο Γιάννης Πουλόπουλος, στον αέρα της πρωινής εκπομπής, για τον γνωστό Youtuber.

«Και δεν ήξερε τίποτα; Παιδιά, εγώ ξαναλέω πως θα μεσολαβήσω στον Μιχάλη Ρέππα για να τον πάρει. Κρίμα δεν είναι; Στον δεύτερο έστω κύκλο της σειράς».

«Πιστεύω ότι το ήξερε όλο αυτό πάρα πολύ καλά, το έχει είχε προετοιμάσει τι θα κάνει, έκανε ένα μικρό τύπου scroll, «το ‘χω έτοιμο για να το θυμάμαι και να πω τι έχω απαντήσει». Ήταν όλο σχεδιασμένο από πριν! Έλα, παιδιά, τώρα! Σας παρακαλώ, κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας τώρα; Αλήθεια; Δεν ήξερε τίποτα; Τι να πω» συμπλήρωσε, σε έντονο τόνο, ο Γιάννης Πουλόπουλος για τον Fipster στον αέρα του Alpha.

«Προσέξτε, δεν τον έχουν συναντήσει και στο σούπερ μάρκετ. Έχει πάει σε μια εκδήλωση, που ξέρει ότι θα μιλήσει, άρα κάτι θα τον ρωτήσουν. Άμα γκουγκλάρει τον εαυτό του, δεν έχει δει τι έχουν πει για εκείνον; Έλα, παρακαλώ».