Zappit

Ο Γιάννης Απέργης άφησε αιχμές για το «Αυτή η νύχτα μένει»: «Μας πήγαιναν δεξιά αριστερά κάθε εβδομάδα»

"Αυτά με τα προγράμματα που κάνουν τα κανάλια, εμένα δεν μου αρέσουν", λέει ο Γιάννης Απέργης.

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4, ο Γιάννης Απέργης αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στη σειρά «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα», αλλά άφησε και αιχμές για τον προγραμματισμό των καναλιών, φέρνοντας ως παράδειγμα το σίριαλ «Αυτή η νύχτα μένει».

«Τα γυρίσματα για τη σειρά «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» έχουν τελειώσει. Τελείωσαν όλα. Βλέπουμε τώρα αν το κανάλι θέλει δεύτερη σεζόν, αλλά αυτά με τα προγράμματα που κάνουν τα κανάλια, εμένα δεν μου αρέσουν. Να κλειδώσουμε κάπου ρε παιδί μου, να φτιάξουμε τον κόσμο μας», είπε ο Γιάννης Απέργης και στη συνέχεια έγινε πιο συγκεκριμένος:

«Όπως είχε γίνει με το «Αυτή η νύχτα μένει». Ξεκινήσαμε με 23%, μετά μας πήγαιναν δεξιά – αριστερά, δεξιά – αριστερά κάθε εβδομάδα. Δεν ήξερε ο κόσμος πού να το δει και μετά ο κόσμος βαριέται. Θα μπει να το δει στο web».

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου χαμογέλασε και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Κι εγώ στο web το έχω δει, για να είμαι ειλικρινής. Καταλαβαίνεις ότι άλλα είναι αυτά που απασχολούν εκείνους, άλλα απασχολούν εσένα, είναι μια σύγκρουση…».