Ο Γεράσιμος Γεννατάς «έσπασε» στον αέρα της ΕΡΤ: «Άφησε αυτή τη ζωή πριν από λίγο καιρό»

Γεράσιμος Γεννατάς

"Οι συνέπειες είναι πάντα καταστροφικές και στη δουλειά και στην προσωπική ζωή".

Στον καναπέ της εκπομπής «Δύο στις 10» κάθισε το πρωινό της Κυριακής (30/6) ο Γεράσιμος Γεννατάς. Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος απολαύσαμε στον δεύτερο και τελευταίο κύκλο της σειράς «Έρωτας Φυγάς», μίλησε στο φινάλε της πρωινής εκπομπής της ΕΡΤ και δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για την πρόσφατη απώλεια του ποιητή και συγγραφέα Γιώργου Μπλάνα.

«Είχα πει κάποια στιγμή δημόσια – και δεν ξέρω αν έκανα κακό – ότι αυτή η εξέλιξη με τον «Έρωτα Φυγά» τοποθετεί τα πράγματα σε έναν πολύ σκοτεινό δρόμο. Πιστεύω ότι δεν πρέπει να «κόβεται» μία δουλειά όση τηλεθέαση και να έχει. Είναι σαν να αδιαφορείς για τους ανθρώπους που δουλεύουν. Κάνε το κουμάντο σου ως κανάλι, έχουμε υπογράψει ένα συμβόλαιο», δηλώνει ο Γεράσιμος Γεννατάς.

«Αυτή η εξέλιξη είχε προφανώς να κάνει με το επιχειρείν, κάτι συνέβαινε εκεί που πήγε λάθος. Γιατί δεν ψάχνεις να βρεις τι είναι αυτό που πάει λάθος; Υπογράφουμε πράγματα και τελικά δεν έχουμε κανένα δικαίωμα», επισημαίνει ο ηθοποιός για το άδοξο τέλος της επιτυχημένης καθημερινής σειράς στο ΟΡΕΝ.

«Εγώ είμαι του θυμικού, η λογική ηττάται πάντα μέσα μου κατά κράτος. Οι συνέπειες είναι πάντα καταστροφικές και στη δουλειά και στην προσωπική ζωή», παραδέχεται σε άλλο σημείο ο Γεράσιμος Γεννατάς.

«Το άλλο Σάββατο σε ένα πολύ ωραίο θεατράκι στην Πλατεία Αμερικής θα ανεβάσουμε την 3η ραψωδία της Ιλιάδας, σε μία συγκλονιστική μετάφραση του Γιώργου Μπλάνα, που άφησε αυτή τη ζωή εδώ και λίγο καιρό. Ένας πολύ σπουδαίος ποιητής. Ο παρονομαστής της ζωής μας είναι οι άλλοι άνθρωποι», ανέφερε στη συνέχεια ο Γεράσιμος Γεννατάς εμφανώς συγκινημένος.