Zappit

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος αναφέρθηκε δημόσια στον σύζυγό του – Ευγενία Δημητροπούλου: «Να ζήσετε»

Ο ιδιαίτερος διάλογος που είχαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Ευγενία Δημητροπούλου.

Η Ευγενία Δημητροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον και ο Φώτης Σεργουλόπουλος με την Τζένη Μελιτά την υποδέχθηκαν θερμά. Κατά τη διάρκεια της ενδιαφέρουσας κουβέντας τους, ο παρουσιαστής έκανε για πρώτη φορά αναφορά στον σύζυγό του, Βαγγέλη Γερασίμου.

«Θυμάμαι ότι όταν είχε γεννηθεί ο γιος μου, αμέσως μου ήρθε η πρόταση να κάνω την Πρισίλα στο θέατρο Μπάντμιντον, και το έκανα. Τον έπαιρνα στο καρότσι -ήταν έξι μηνών- και τον άφηνα επάνω στις…», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και διέκοψε τη ροή του λόγου του. Στη συνέχεια, χαμογελώντας, είπε: «όχι μόνο του, με τον Βαγγέλη».

Σε αυτό το σημείο τον διέκοψε η Ευγενία Δημητροπούλου και του ευχήθηκε: «Να ζήσετε!». «Ευχαριστώ», απάντησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και ολοκλήρωσε την περιγραφή του λέγοντας: «Τον άφηνα επάνω στις κερκίδες και καθόταν μέσα στο καρότσι και κοίταγε».

Ο Βαγγέλης Γερασίμου, οποίος γεννήθηκε στην Καλαμάτα στις 16 Απριλίου του 1980, είχε λάβει μέρος στο Survivor Παταγονία και αναδείχθηκε νικητής. Κάπου εκεί μπήκε στη ζωή του ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο οποίος εκείνη την περίοδο ήταν στο Star μαζί με την Μαρία Μπακοδήμου και παρουσίαζαν την εκπομπή Φ+Μ Live.

Η σχέση τους εξελίχθηκε πολύ γρήγορα και οι δυο τους, εκτός από κοινούς στόχους στην προσωπική τους ζωή, είχαν κοινούς στόχους και στα επαγγελματικά. Το 2012 αποφάσισαν να συνεταιριστούν μαζί ανοίγοντας ένα bar – restaurant στο Γκάζι, και μέχρι και σήμερα έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν και άλλα μαγαζιά στον χώρο της εστίασης.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος έχοντας κοντά του τον Βαγγέλη Γερασίμου, απέκτησε τον γιο του, Γιώργο Σεργουλόπουλο, ωστόσο, έχει επιλέξει να κρατά κάθε λεπτομέρεια της προσωπικής του ζωής μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι δυο τους λατρεύουν τα ταξίδια και σε κάθε ευκαιρία τους φεύγουν στο εξωτερικό. Το ζευγάρι επισκέπτεται πολύ συχνά το Παρίσι, αφού ο Φώτης Σεργολόπουλος έχει αγοράσει δικό του σπίτι εκεί και όταν θέλουν να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν, πηγαίνουν εκεί.