Ο Άρης Καβατζίκης εξομολογείται: «Εμένα ακόμα υπάρχει μέσα μου μετά από χρόνια αυτό το: γιατί σε μένα;»

Άρης Καβατζίκης

"Είναι πολύ μεγάλο επίτευγμά της που κατάφερε αυτό το "γιατί σε μένα;" και το γύρισε. Της το αναγνωρίζω ως πολύ μεγάλη δουλειά".

Τα λεγόμενα της Πέννυς Μπαλτατζή στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» σχολίασαν το πρωινό της Παρασκευής (28/6) η Δανάη Μπάρκα και οι συνεργάτες της. Μεταξύ άλλων, ο Άρης Καβατζίκης εξομολογήθηκε τη δυσκολία του να διαχειριστεί μέχρι και σήμερα την απώλεια της μητέρας και του αδελφού του, όπως ακριβώς συνέβη και στη γνωστή τραγουδίστρια σε νεαρή ηλικία.

Πέννυ Μπαλτατζή: «Περάσαμε μία κρίση με τον σύζυγό μου μετά τις γέννες»

«Εμένα στην Πέννυ αυτό που μου έκανε πραγματικά τρομερή εντύπωση… είμαι ομοιοπαθής, έχω βιώσει ακριβώς το ίδιο: απώλεια μητέρας και απώλεια αδελφού σε πολύ νεαρή ηλικία με πολύ απότομο τρόπο. Αυτό που της βγάζω το καπέλο και θα ήθελα να κάνω κουβέντα μαζί της και να μου το διδάξει είναι το γιατί», είπε αρχικά ο Άρης Καβατζίκης.

«Εμένα ακόμα υπάρχει μέσα μου μετά από χρόνια το «γιατί σε μένα;». Θαυμάζω που η Πέννυ το μεταφράζει αλλιώς και το μεταφέρει ως «γιατί να συμβεί αυτό στον αδελφό μου;». Ακόμα και αυτό δείχνει κάτι. Προφανώς το έχει δουλέψει, το έχει ψάξει, κάτι έχει κάνει. Θα ήθελα πραγματικά να μιλήσω μαζί της για αυτό, είναι δύσκολο να το κάνεις», εξομολογείται ο δημοσιογράφος του Μεγάλου Καναλιού.

«Είναι πολύ μεγάλο επίτευγμά της που κατάφερε αυτό το «γιατί σε μένα;» και το γύρισε. Της το αναγνωρίζω ως πολύ μεγάλη δουλειά», κατέληξε στο σχόλιό του ο Άρης Καβατζίκης.