Ο Αντώνης Παπαηλίας «πρόδωσε» την πρόταση που δέχθηκε η Ματίνα Νικολάου για την «Οδό Ζαρίφη 2»

Αντώνης Παπαηλίας

"Δεν βλέπω τα νούμερα τηλεθέασης και δεν ξέρω κιόλας να τα διαβάζω" παραδέχθηκε, επίσης, ο Αντώνης Παπαηλίας.

Ο Αντώνης Παπαηλίας μίλησε στην κάμερα της εκπομπή Breakfast@Star και τον δημοσιογράφο Πάνο Παπαδόπουλο το πρωινό της Πέμπτης. Μεταξύ άλλων, δε, ο ηθοποιός και συνεργάτης της Κατερίνας Ζαρίφη μίλησε για την πορεία του νέου τηλεοπτικού εγχειρήματος στη μεσημεριανή ζώνη του OPEN και τα νούμερα τηλεθέασης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Παπαηλίας δήλωσε πως «η εκπομπή πηγαίνει αρκετά καλά. Νομίζω ότι τώρα βρίσκουμε σιγά σιγά ο καθένας τα πατήματα μας. Μου πρότειναν να έρθει η… Λόλα και είπα ναι. Δεν γνωρίζω αν θα δούμε και άλλα παρόμοια, εγώ όμως δεν έχω κανένα πρόβλημα. Φαντάζομαι ότι δεν θα είναι τόσες πολλές οι αλλαγές και η γιαγιά θα παραμείνει ως… βασική γιαγιά».

«Δεν βλέπω τα νούμερα τηλεθέασης και δεν ξέρω κιόλας να τα διαβάζω. Μπερδεύομαι εκεί πέρα με τα τέταρτα, με το δυναμικό και αυτό. «Απλά πείτε μου, είμαστε εντάξει;» λέω, μου λένε» ναι» και απαντάω «γεια σας, χάρηκα πολύ, καλησπέρα». Το έχουμε συζητήσει αυτό με την Κατερίνα και την βλέπω χαρούμενη. Όλους χαρούμενους τους βλέπω, μας λένε δηλαδή πολύ καλά λόγια».

«Η Ματίνα Νικολάου είχε δεχθεί πρόταση από την εκπομπή σας και την απέρριψε;» αναρωτήθηκε ο ρεπόρτερ και ο Αντώνης Παπαηλίας απάντησε ως εξής στην ψυχαγωγική εκπομπή του STAR. «Πολλά ξέρεις εσύ, μπορεί. Θα έκανε, φαντάζομαι, κάποιον άλλον ρόλο. Θα της έδιναν να κάνει κάτι άλλο. Αν δεν την δούμε ως καλεσμένη, θα πάω να την βρω και θα την δαγκώσω».