Zappit

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έβαλε τα κλάματα για τον αδελφό του: «Δεν μπορούσα να πάω στη συναυλία χωρίς τον Θάνο»

"Άσ' το, άσ' το" αναφώνησε με δάκρυα στα μάτια ο Ανδρέας Μικρούτσικος προς τη Φαίη Σκορδά στον αέρα του Buongiorno στο MEGA.

Την πιο ευαίσθητη πτυχή του εαυτού έδειξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, το πρωινό της Παρασκευής, στον αέρα της εκπομπής Buongiorno με τη Φαίη Σκορδά στο Μεγάλο Κανάλι. Αφορμή γι’ αυτό στάθηκε το απόσπασμα που προβλήθηκε από την συναυλία που έγινε το προηγούμενο βράδυ στο Ηρώδειο για το έργο του αδελφού του, Θάνου.

Έτσι, αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν έκρυψε την έντονη συναισθηματική του φόρτιση για να εκφράσει με λυγμούς τα εξής. «Ξεκίνησα να πάω στη συναυλία, κρύφτηκα από τη βροχή και γύρισα στο σπίτι».

«Δεν μπορώ να πάω στη συναυλία χωρίς τον Θάνο» πρόσθεσε ο έμπειρος παρουσιαστής, με τα μάτια δακρυσμένα, στον αέρα της νέας καθημερινής εκπομπής του MEGA.

«Ο Μίλτος (σ.σ. Πασχαλίδης) τα είπε κανονικά. Άσ’ το, άσ’ το» συμπλήρωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος την ώρα που η Φαίη Σκορδά έσπευσε να του πιάσει με τρυφερότητα το χέρι για να δώσει το επόμενο διαφημιστικό διάλειμμα.