Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης εξομολογείται: «Δεν πέρασα πολύ καλά με αυτά που άκουσα, κρίθηκα πάρα πολύ σκληρά»

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

"Μεσαίωνας. Είναι αρκετά φασιστικό το ότι κάποιος απαιτεί να κατέβει μία παράσταση με αυτό το περιεχόμενο".

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» έκανε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Τον γνωστό ηθοποιό συνάντησε ο ρεπόρτερ Σπύρος-Ραφαήλ Κεραμίδας, ρωτώντας τον για τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η παράσταση «Brokeback Mountain», καθώς και για τις σχέσεις του σήμερα με την πρώην σύζυγό του, Λένα Δροσάκη.

«Μεσαίωνας. Διαχρονικά το θέατρο παρουσιάζει όλους τους ανθρώπους, όλων των σεξουαλικών προτιμήσεων, όλα τα κοινωνικά στρώματα. Σημασία έχει η αγάπη. Είναι αρκετά φασιστικό το ότι κάποιος απαιτεί να κατέβει μία παράσταση που έχει αυτό το περιεχόμενο και μιλάει για αγάπη», σημειώνει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

«Κάτι πολύ χαρακτηριστικό ήταν η ταινία του Κώστα Γαβρά, «Ενήλικες στο δωμάτιο», όπου υποδύθηκα τον Αλέξη Τσίπρα. Δεν πέρασα πολύ καλά με αυτά που άκουσα, είχα κριθεί πάρα πολύ σκληρά. Επίσης, μία άλλη στιγμή που θυμάμαι για άλλους λόγους ήταν όταν κάναμε το σήριαλ για τη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη», περιγράφει ο ηθοποιός για τις περιπτώσεις που και ο ίδιος ήρθε αντιμέτωπος με αντιδράσεις.

«Παίζουμε στην ίδια παράσταση με την πρώην σύζυγό μου. Είμαστε επαγγελματίες ηθοποιοί, έχουμε ξαναπαίξει μαζί στο θέατρο. Πάντα με έναν τρόπο θα είμαστε οικογένεια», εξομολογείται στην κάμερα του Alpha ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.