Ντίνα Νικολάου για το πρώτο φαγητό που μαγείρεψε στον σύζυγό της: «Είπα ότι δε μπορεί, αφροδισιακό είναι»
"Δεν μου αρέσει στους μάγειρες όταν μεταξύ άλλων κάνεις και την μαγειρική μέσα στα άλλα".
Για τη μαγειρική, τον έρωτα που περνάει από το στομάχι αλλά και τους τηλεοπτικούς μάγειρες μιλά η Ντίνα Νικολάου. Η γνωστή σεφ άνοιξε τα χαρτιά της στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» αποκαλύπτοντας παράλληλα το μυστικό του επιτυχημένου γάμου της επί 30 χρόνια.
«Έχουμε την τύχη να έχουμε έναν μέντορα στο Παρίσι, ήταν ο μικρός αδερφός του πατέρα μου και έκανε για χρόνια pret a porter του Dior. Δεν μου αρέσει στους μάγειρες όταν μεταξύ άλλων κάνεις και την μαγειρική μέσα στα άλλα. Ο έρωτας εννοείται ότι περνάει από το στομάχι», δηλώνει η Ντίνα Νικολάου.
«Το μυστικό των 30 χρόνων που είμαι με τον σύζυγο μου είναι η αλήθεια που έχουμε μεταξύ μας και ότι ο ένας φροντίζει τον άλλον. Την πρώτη φορά που μαγείρεψα στον σύζυγό μου πήρα καλαμάρια, είπα: δεν μπορεί, αφροδισιακό είναι», περιέγραψε με χιούμορ η γνωστή μαγείρισσα στη μεσημεριανή εκπομπή του MEGA.
«Τώρα κάνω μία σειρά από βιβλία με προϊόντα και συνταγές», ανέφερε για τα επαγγελματικά της σχέδια η Ντίνα Νικολάου, η οποία παράλληλα παρουσιάζει την εκπομπή «ΟΡΕΝ Kitchen» στο ΟΡΕΝ.