Ντέσσυ Κουβελογιάννη για Μπέττυ Μαγγίρα: «Aν φανταστώ αυτό που μου ‘χει συμβεί και μένα, δεν είναι ότι καλύτερο»

Ντέσσυ Κουβελογιάννη

"Όταν έχεις δείξει τι μπορείς να κάνεις και το κάνεις πολύ καλά" εξηγεί, με νόημα, η Ντέσσυ Κουβελογιάννη.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ντέσσυ Κουβελογιάννη στη δημοσιογράφο Μυρσίνη Κοντού και την κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star την Παρασκευή. Μέσα σε όλα, δε, η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε τόσο για την εικόνα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν όσο και

Ειδικότερα, η Ντέσσυ Κουβελογιάννη δήλωσε χαρακτηριστικά πως «στη φετινή τηλεοπτική σεζόν θα έβαζα τον τίτλο… The end! Τελειώνει μια εποχή. Θεωρώ και πιστεύω ότι πρέπει να ανοίξει μια άλλη εποχή στην τηλεόραση».

«Δεν είναι μόδα το infotainment. Νομίζω ότι ο Γιώργος Λιάγκας ήταν ένας από τους πρώτους που το ξεκίνησε αυτό. Και γω, χωρίς να το θέλω, κάποια στιγμή το έκανα. Χωρίς να το θέλω από την άποψη ότι είμαι του καλλιτεχνικού αλλά ως δημοσιογράφος δεν θα μπορούσα να μην μπροστά σε μια είδηση όταν έσκαγε ένα θέμα».

«Μπορώ να ενημερωθώ και από τις πρωινές εκπομπές. εννοείται, παίζουν θέματα της επικαιρότητας. Βασικά εγώ δουλεύω πολύ με το ζάππνγκ. Έχει τύχει να με χτυπήσει και το ρεύμα σε ζάπινγκ κάποια στιγμή αλλά δεν είχε να κάνει με το πρόσωπο που παρουσίαζε αλλά πιο πολύ με το στιλ της εκπομπής» υπογραμμίζει, παράλληλα, η Ντέσσυ Κουβελογιάννη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στο καθημερινό μαγκαζίνο του STAR.

«Πως σας φάνηκε όλο αυτό που έγινε με την Μπέττυ Μαγγίρα και τον ΑΝΤ1;» ρώτησε τότε η ρεπόρτερ για να απαντήσει η παρουσιάστρια τα εξής: «Aν φανταστώ αυτό που μου ‘χει συμβεί και μένα, δεν είναι ότι καλύτερο ξαφνικά να σε ενημερώνουν ότι δεν συνεχίζεις. Όταν έχεις δείξει τι μπορείς να κάνεις και το κάνεις πολύ καλά».