Ντέπυ Γκολεμά για Ζήνα Κουτσελίνη: «Σωστή η απόφαση του STAR να μην προχωρήσει την βραδινή εκπομπή της»

Ντέπυ Γκολεμά

"Φτάνει, μπορεί να κάνει τα πάντα στο μεσημέρι. Δεν είναι ανάγκη να απλωνόμαστε και στο βράδυ" τονίζει η Ντέπυ Γκολεμά.

Η Ντέπυ Γκολεμά έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» και τη δημοσιογράφο Μαρία Ζαφείρη, το πρωινό της Πέμπτης, στο OPEN. Μεταξύ άλλων, δε, η γνωστή τηλεκριτικός αναφέρθηκε στην Ζήνα Κουτσελίνη καθώς και την επιστροφή του World Party αλλά και το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά και του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

Ειδικότερα, η Ντέπυ Γκολεμά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «νομίζω ότι ήταν σωστή η απόφαση του STAR να μην προχωρήσει την βραδινή εκπομπή της. Φτάνει, μπορεί να κάνει τα πάντα στο μεσημέρι. Δεν είναι ανάγκη να απλωνόμαστε και στο βράδυ».

«Πως σας φαίνεται ότι επιστρέφει και το World Party; Αυτή η επανένωση του Σάκη Τανιμανίδη με τον Γιώργο Μαυρίδη;» ρώτησε χαρακτηριστικά η ρεπόρτερ για να τοποθετηθεί η τηλεκριτικός ως εξής. «Και έλεγα γιατί έχω πονοκέφαλο! Είχα ένα σφίξιμο εδώ, στο κεφάλι, ναι. Αυτά».

«Το να πάει η Φαίη Σκορδά στο MEGA και να έχει τον Δημήτρη Ουγγαρέζο δίπλα της, δεν είναι σενάριο πια. Αυτό είναι έτοιμο προς υπογραφήν. Εμένα μου αρέσει πολύ ο Ουγγαρέζος και θα ήθελα να τον δω σε έναν αναβαθμισμένο ρόλο. Θα έρθει η ώρα και η στιγμή να του δοθεί η ευκαιρία» συμπλήρωσε, ακόμα, η Ντέπυ Γκολεμά στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στο μαγκαζίνο της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.