Νόνη Ιωαννίδου: «Είμαι σκύλα, τους πετάω όλους έξω από τα νεύρα… μου είπε όταν ήρθε στο θέατρο»

Νόνη Ιωαννίδου

"Πάντα ψάχνω την αθωότητα, ψάχνω τι υπάρχει από κάτω και στη ζωή και στη σκηνή" εξομολογήθηκε, επίσης, η Νόνη Ιωαννίδου.

Απέναντι από την Αθηναϊδα Νέγκα βρέθηκε η Νόνη Ιωαννίδου στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα αργά» για να παραχωρήσει μια εφ’ όλης της ύλης τηλεοπτική συνέντευξη στο Action 24. Μεταξύ άλλων, δε, η γνωστή πρωταγωνίστρια μίλησε για την παράσταση «Αθώος ή ένοχος» όπου και ερμηνεύει μια δικαστή.

Ειδικότερα, η Νόνη Ιωαννίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι πολύ δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να ήμουν δικαστής και στη ζωή μου. Μπορεί να εκπέμπω μια αυστηρότητα αλλά είμαι περισσότερο συναισθηματική. Δηλαδή πάντα ψάχνω την αθωότητα, ψάχνω τι υπάρχει από κάτω και στη ζωή και στη σκηνή».

«Ο νόμος είναι ψυχρός, όπως μου έλεγαν και οι δικαστικοί που είχαν έρθει στο θέατρο. Πέρσι ήρθαν μάλιστα αρκετοί! Είχαν έρθει δυο – τρεις φίλες, μια δικαστίνα με την φίλη της και μετά περίμεναν να μας μιλήσουν. Μάλιστα κάποια μου είπε «εσύ είσαι πολύ ελαστική, εγώ είμαι σκύλα και τους πετάω όλους έξω από τα νεύρα μου». Είναι ο χώρος της, ο ναός της».

«Εκεί δηλαδή είσαι ο απόλυτος άρχων και είναι κάτι που εγώ δεν το έχω. Μπορεί να το εκπέμπω αλλά δεν το έχω» συμπλήρωσε, με χαμόγελο, η Νόνη Ιωαννίδου στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στο Action 24.