Zappit

Νίκος Συρίγος: «Καμαρώνω για την Ελεωνόρα και τη θαυμάζω για την πορεία και την αξία της»

«Με την Ελεωνόρα δεν έχουμε φόβο στη σχέση μας», είπε ο Νίκος Συρίγος.

Ο Νίκος Συρίγος, στο πλαίσιο της συνέντευξης που παραχώρησε στην εκπομπή Buongiorno, μίλησε για τη σχέση του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, αλλά και για τις παπαρατσικές φωτογραφίες τους που είχαν κυκλοφορήσει το καλοκαίρι.

«Ήλπιζα ότι θα πάρουν την άδειά μου. Όταν κάτι δεν γίνεται με τη θέλησή σου και απλά βλέπεις ξαφνικά τον εαυτό σου στην παραλία με το μαγιό. Ήταν η πρώτη φορά που συνέβη αυτό ενώ ήμασταν μαζί. Αν θα πας σε μία δημόσια εκδήλωση, προφανώς και θα σε φωτογραφήσουν αλλά όταν πας σε μία παραλία που δεν είναι και κοσμική και ξαφνικά βλέπεις την άλλη μέρα τις φωτογραφίες σου, λες τι γίνεται εδώ; Εγώ το θεωρώ παραβιαστικό. Περίμενα ότι κάποιος θα με πάρει τηλέφωνο να με ρωτήσει, από θέμα ηθικής, συναδελφικότητας κλπ», είπε αρχικά ο Νίκος Συρίγος.

Ο Νίκος Συρίγος είπε στη συνέχεια: «Με την Ελεωνόρα δεν έχουμε φόβο στη σχέση μας. Δεν υπάρχει άγχος, επιθυμία υπάρχει. Επιθυμία να μη γίνεται ο ιδιωτικός βίος δημόσιος χωρίς τη θέλησή μας. Είμαστε αρκετό καιρό μαζί. Καμαρώνω για την Ελεονώρα και τη θαυμάζω για την πορεία και την αξία της. Γράφω τραγούδια και έχουμε βάλει μπροστά κάποια πράγματα».