Νίκος Μουρατίδης: «Ο Μάνος Χατζηδάκις με είχε βρίσει»

Νίκος Μουρατίδης

"Είναι μεγάλη ιστορία. Μετά μία χαρά" είπε ο Νίκος Μουρατίδης.

Ο Νίκος Μουρατίδης ήταν καλεσμένος του Ανδρέα Λαγού στο Π.Ο.Π. Μαγειρική στην ΕΡΤ1 και μίλησε μεταξύ άλλων με την έντονη γνωριμία του με τον Μάνο Χατζηδάκη και  τους χαιρετισμούς που του είχε στείλει ο Μίκης Θεοδωράκης.

«Δεν τον είχα γνωρίσει όσο θα ήθελα, αλλά είχαμε διασταυρωθεί πολλές φορές και με είχε βρίσει κιόλας. Είναι μεγάλη ιστορία. Μετά μία χαρά. Η πρώτη συνάντηση με τον Χατζηδάκη ήταν υπέροχη. Ήμουν πιτσιρίκι και πήγαινα πρώτη φορά στο Παρίσι. Του είπα: κ. Χατζηδάκη είμαι συλλέκτης, μαζεύω soundtrack και θα πάω στο Παρίσι. Έχετε να μου συστήσετε κάποιο μαγαζί; Και μου είπε. Μου έκανε σχέδιο πως θα το βρω. Βέβαια, το σχέδιο που μου μου έφτιαξε, το έχω χάσει» δήλωσε ο Νίκος Μουρατίδης.

«Με τον Θεοδωράκη δεν είχαμε βρεθεί ποτέ, αλλά έχω να σου καταγγείλω το εξής καταπληκτικό ότι πήγε ένας δημοσιογράφος κάτι να του πει και του είπε μετά: θα φύγω τώρα γιατί έχω ραντεβού με τον Μουρατίδη. Και ο Θεοδωράκης τον ρώτησε: Ποιον Μουρατίδη; Του X-Factor; Τους χαιρετισμούς μου. Μού είπε πως όλα τα βλέπει» ανέφερε ο Νίκος Μουρατίδης.