Νίκος Μωραΐτης: «Πως θα κυκλοφορήσει ο ομοφοβικός Πολάκης με τον Κασσελάκη γκέι πάνω από τα 300 μέτρα υψόμετρο;»

Νίκος Μωραΐτης

"Σιχαινόταν την ομάδα της Αχτσιόγλου, κατάπιε σαν μουρουνόλαδο το ότι είναι γκέι και τον στήριξε" επισημαίνει ο Νίκος Μωραΐτης.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Μωραΐτης στον Θανάση Πάτρα και την πρεμιέρα για του Weekenders, το πρωινό του Σαββάτου, στον ΑΝΤ1. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο επιτυχημένος στιχουργός θέλησε να πάρει μια σαφή θέση για τις καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά και την πρόταση μομφής που υπερψηφίστηκε για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Μωραΐτης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτό που έγινε στον ΣΥΡΙΖΑ δεν χρειάζεται καν να είσαι τεταρτοετής στη Νομική, πρωτο-δεύτερο έτος είναι. Δηλαδή το να διαβάσεις το καταστατικό και να δεις ότι ναι, κάνεις πρόταση μομφής σε έναν πρόεδρο και μετά γίνεται συνέδριο για να γίνει εκλογή προέδρου. Το κόμμα δεν τον ήθελε από την αρχή τον Στέφανο Κασσελάκη, δεν τον ήθελε από την πρώτη μέρα. Είτε είναι καλός είτε είναι άχρηστος είτε δεν ξέρω τι, δεν τον ήθελε. Ψήφισαν τα μέλη και τους είπαν, «εγώ την ψήφο σας θα την κάνω χαρτί υγείας». Αυτό έκαναν».

«Κυβέρνησαν και έγιναν καρεκλοκένταυροι! Ο Μωραΐτης δεν τσακώνεται καθόλου με τον Πολάκη, ξεμπροστιάζει τον Πολάκη. Ξεμπροστιάζει το ότι ο Πολάκης πήγε και έγινε ένας πραξικοπηματίας. Γιατί σου λέει ότι θέλει να μπορεί να κυκλοφορήσει και πάνω από τα 300 μέτρα υψόμετρο. Ε με τον Κασσελάκη γκέι, πως θα κυκλοφορήσει πάνω από τα 300 μέτρα υψόμετρο; Ο Πολάκης είναι ομοφοβικός και το λέω ευθέως, το έχει αποδείξει, γι’ αυτό και δεν ψήφισε το νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια παρότι αριστερός».

«Ο Πολάκης στήριξε τον Κασσελάκη γιατί εκεί μέσα, σε αυτό το Βυζάντιο, σε αυτό το Game of Thrones, σιχαινόταν την ομάδα της Αχτσιόγλου όπως και άλλοι. Κατάπιε έτσι σαν μουρουνόλαδο το ότι είναι γκέι και τον στήριξε. Επίσης τον Κασελλάκη, τον οποίο δεν στηρίζω και το λέω δημοσίως διότι θεωρώ ότι αυτό το παιδί δεν έχει κανένα λόγο να κάτσει να του τρώνε τις σάρκες, εγώ τον λυπάμαι. Υπήρξαν πάρα πολλοί που τον στήριξαν από μίσος για τους άλλους» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Νίκος Μωραΐτης στην πρεμιέρα της νέας εκπομπής του ΑΝΤ1 με τον Θανάση Πάτρα και τον Δημήτρη Πανόπουλο το πρωινό του Σαββάτου.