Zappit

Νίκος Μάνεσης: «Δεν έχω διάθεση να ξεκινήσουμε με προσφυγές στο ΕΣΡ και διαγραφές από την ΕΣΗΕΑ»

"Πρόσεξε γιατί θα σε κοιτάξω υποτιμητικά και δεν το θέλω" τόνισε παράλληλα, με χιούμορ, ο Νίκος Μάνεσης στον συνεργάτη του.

Στις επάλξεις της πρωινής ενημέρωσης επανήλθε ο Νίκος Μάνεσης, το πρωινό του Σαββάτου, με την εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Από νωρίς, μάλιστα, ο έμπειρος δημοσιογράφος και παρουσιαστής θέλησε να κάνει μια ιδιαίτερη αναφορά με αφορμή την αποφυλάκιση του Γιάννου Παπαντωνίου.

Έτσι, διαβάζοντας το εν λόγω θέμα σε πρωτοσέλιδο εφημερίδας, ο Νίκος Μάνεσης προχώρησε στα εξής σχόλια προς τους στενούς τηλεοπτικούς του συνεργάτες. «Δεν θέλω να σχολιάσω για τον Γιάννο γιατί θα αρχίσουν διάφορα. Πάντως αθωώθηκε λόγω αμφιβολιών και αυτός και η γυναίκα του».

«Δεν έχω διάθεση καμία διάθεση να ξεκινήσουμε τη χρονιά με εξώδικα, μηνυτήριες αναφορές, προσφυγές στο ΕΣΡ και διαγραφές από την ΕΣΗΕΑ».

«Πρόσεξε γιατί θα σε κοιτάξω υποτιμητικά και δεν το θέλω, θα έχεις ψυχολογικά προβλήματα όλη τη σεζόν» πρόσθεσε με χιούμορ ο Νίκος Μάνεσης απευθυνόμενος στον συνάδελφο και συνεργάτη του πλατό της ενημερωτικής εκπομπής του Alpha.