Zappit

Νίκος Κακλαμανάκης για Λευτέρη Αυγενάκη: «Δεν έπεσα από τα σύννεφα, ήξερα πώς συμπεριφέρεται ο συγκεκριμένος άνθρωπος»

«Έπεσα από τα σύννεφα για τα τόσο καθυστερημένα αντανακλαστικά του πρωθυπουργού, γιατί γνώριζε ο κ. Μητσοτάκης και μάλιστα πολύ καλά», είπε ο Νίκος Κακλαμανάκης.

Στον αέρα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» βγήκε σήμερα ο Νίκος Κακλαμανάκης. Ο γνωστός Ολυμπιονίκης απάντησε και για την απαράδεκτη συμπεριφορά του βουλευτή Λευτέρη Αυγενάκη, στο επεισόδιο που συνέβη στο αεροδρόμιο.

«Πολλοί με ρωτούν αν έπεσα από τα σύννεφα και πραγματικά λέω ότι δεν έπεσα υπό την έννοια ότι ήξερα λίγο το πώς συμπεριφέρεται ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Έπεσα από τα σύννεφα για τα τόσο καθυστερημένα αντανακλαστικά του πρωθυπουργού, γιατί γνώριζε ο κ. Μητσοτάκης και μάλιστα πολύ καλά. Γνώριζε για τις επί καιρώ παραλείψεις και παραβάσεις της εφαρμογής του νόμου εκ μέρους του κ. Αυγενάκη», είπε αρχικά ο Νίκος Κακλαμανάκης.

Ο Νίκος Κακλαμανάκης είπε επίσης: «Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το θάρρος του υπαλλήλου που είπε ”εγώ θα το πάω μέχρι τέλους”», ενώ έκλεισε με μια ευχή: «Να μπορέσουμε να μην φοβηθούμε, να τολμήσουμε και να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε αυτή την Ελλάδα που έχει συνηθίσει το “ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;”. Χρειάζεται ηθική ηγεσία με γρήγορα αντανακλαστικά, αυτό θέλουμε».