Νίκος Γκέλια: «Δεν νομίζω να έρθει κανείς να μου πει ότι αυτά χρήματα δίνω για Έλληνα και αυτά για Αλβανό»

Νίκος Γκέλια

" Δεν έχω καμία σχέση με τα χρήματα, γιατί είμαι βλάκας".

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Summer’s Cool έδωσε ο Νίκος Γκέλια. Τον γνωστό ηθοποιό, που φέτος θα απολαύσουμε στη νέα σειρά του MEGA με τίτλο «Τιμωρός», συνάντησε ο δημοσιογράφος Ισίδωρος Φίκαρης, συζητώντας για τον ρατσισμό γύρω από την αλβανική του καταγωγή

«Έχω δουλέψει στη νύχτα σε όλα τα πόστα. Ελπίζω να μην χρειαστεί να ξαναπάω, αλλά αν χρειαστεί, θα το κάνω. Δεν έχω καμία σχέση με τα χρήματα, γιατί είμαι βλάκας. Σε αυτό υπάρχει ένα αντίπαλο δέος, η γυναίκα μου, η οποία κρατάει τα ηνία, είναι η οικονομική διαχειρίστρια, η… CEO του σπιτιού», δηλώνει αρχικά ο Νίκος Γκέλια.

«Αν υπήρξε οικονομικός ρατσισμός, δεν το ‘μαθα ποτέ. Δεν νομίζω να έρθει κανείς να μου πει ότι αυτά χρήματα δίνω για Έλληνα και αυτά για Αλβανό. Έχω μεγαλύτερα προβλήματα στη ζωή μου από το τι σκέφτεται κάποιος άλλος για μένα», ξεκαθαρίζει ο ηθοποιός αμέσως μετά.

Πώς αντιμετωπίζει η σύζυγός του τις ερωτικές του σκηνές στην τηλεόραση;

«Δεν έχει δει και λίγα αυτό το κορίτσι… Έχει μάθει να το διαχειρίζεται με έναν τρόπο, ώστε να μην γίνεται πολύ ενοχλητικό. Αν τύχει να μπω εκείνη την ώρα, μου λέει: Καλώς τον! Τι είναι αυτό που κάνεις εκεί; Και αν δει κάτι αληθινό σε ερωτική σκηνή, λέει με ύφος: Αυτό είναι Νικολάκης τώρα», απαντά ο Νίκος Γκέλια μεταξύ σοβαρού και αστείου.

«Με αυτά που ακούμε στην Ελλάδα του 2024 σκέφτομαι: σε τι κόσμο έχω φέρει το παιδί μου, μήπως δεν έπρεπε; Αλλά όταν μου χαμογελάει και μου λέει “σ’ αγαπάω”, τελειώνουν όλα. Αν θέλει κάποιος να γίνει γονιός στα 20, καλό θα ήταν να έχεις πλήρη επίγνωση του ποιος είσαι. Θα κάνεις το καλύτερο δώρο στον εαυτό σου», εξομολογείται σε άλλο σημείο ο Νίκος Γκέλια στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.