Zappit

Νίκος Αποστολόπουλος για Γιώργο Λιάγκα: «Τι με νοιάζει αν φοράει το ίδιο μπλουζάκι, αρκεί να το πλένει»

"Μόλις χωρίζεις και έχεις και δύο παιδιά, δεν εκτίθεσαι με αυτόν τον τρόπο. Δεν περίμενα η Αθηνά Οικονομάκου να το κάνει έτσι".

Συνέντευξη στην κάμερα του Breakfast@Star και τον ρεπόρτερ Ηλία Σκουλά έδωσε ο Νίκος Αποστολόπουλος. Ο γνωστός σχεδιαστής ανοίγει τα χαρτιά του και για ακόμη μία φορά περνά από «κόσκινο» τα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης και showbiz με το δικό του μοναδικό στυλ και χιούμορ.

«Πήγαμε στη Χονολουλού, στη Χαβάη, με τον σύντροφό μου και κάναμε μία πολύ ωραία γιορτή σε μία βίλα με τον Κιάνου Ριβς και πολύ κόσμο. Αυτά εγώ όμως δεν τα δημοσιοποιώ, γιατί δεν θέλω να βγαίνει η ζωή μου στα «μανταλάκια». Δεν έγινε γάμος. Έγινε μία γιορτή αφιερωμένη στον έρωτα», δηλώνει ο Νίκος Αποστολόπουλος.

«Μου άρεσε που όλοι ήταν πολύ χαρούμενοι στις πρεμιέρες τους φέτος, όλες οι κοπέλες. Τι με νοιάζει αν ο Γιώργος Λιάγκας φόρεσε το ίδιο μπλουζάκι; Πλυμένο δεν ήταν; Αρκεί να το πλένει», σχολιάζει ο γνωστός σχεδιαστής για τις εκπομπές της πρωινής ζώνης.

«Η Ελένη Μενεγάκη δεν μου έλειψε ποτέ, θα μου λείψει τώρα; Ας επιστρέψει όπως θέλει. Ας επιστρέψει και ως Κλεοπάτρα στη Ρώμη. Η Κατερίνα Καινούργιου με ενδιαφέρει να είναι αυτή καλά. Πιστεύω ότι θα γίνει άμεσα μητέρα», απαντά σε άλλο σημείο και σε σχετικές ερωτήσεις ο Νίκος Αποστολόπουλος.

«Πιστεύω ότι ο έρωτας είναι μια γιορτή, μία έμπνευση και μία δύναμη για να προχωράμε στη ζωή. Από κει και πέρα, μόλις χωρίζεις και έχεις και δύο παιδιά, δεν εκτίθεσαι με αυτόν τον τρόπο. Δεν περίμενα η Αθηνά Οικονομάκου να το κάνει έτσι», επισημαίνει ο Νίκος Αποστολόπουλος για τη γνωστή ηθοποιό και επιχειρηματία.