Νίκος Αναδιώτης: «Πρέπει να το εξομολογηθώ γιατί είναι μια πραγματικότητα»

Νίκος Αναδιώτης

"Πρέπει να κινείσαι γρήγορα, να έχεις ανθρώπους και ομάδα έμπειρη, ώστε να φέρεις το επιθυμητό αποτέλεσμα για την χώρα σου" ανέφερε ο Νίκος Αναδιώτης.

Ο Νίκος Αναδιώτης βρέθηκε στο Στρασβούργο για την ορκωμοσία του ως Ευρωβουλευτής με το κόμμα Νίκη. Ο γνωστός ηθοποιός το μεσημέρι της Τρίτης 16/7 δημοσίευσε την πρώτη του φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μέσα από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργου και σήμερα, Τετάρτη 17/7 μίλησε με ζωντανή σύνδεση μέσω Skype με την εκπομπή Summer’s Cool.

«Όντως είναι κάτι πρωτόγνωρο και όταν συμμετέχεις καταλαβαίνεις την σοβαρότητα, την κρισιμότητα της θέσεως που σου έχει δοθεί. Μέχρι πριν από λίγες ημέρες που το όνομά μου ήταν ένα εκ των εκπρόσωπων της Ελλάδας στην Ευρωβουλή. Είναι μεγάλη και υπεύθυνη η θέση αλλά αν δεν έρθεις εδώ να συμμετέχεις όλα τα συγχαρίκια, όσα έχεις φανταστεί είναι πολύ λίγα μπροστά σε αυτό. Εμάς των νέων είναι έντονα τα συναισθήματα αλλά είμαστε αισιόδοξοι. Πρέπει να το εξομολογηθώ γιατί είναι μια πραγματικότητα. Δεν μπορεί κάποιος να καταλάβει πώς κινούνται εδώ τα πράγματα. Νιώθουμε σαν να είμαστε μια Εθνική Ελλάδος. Και η συμπεριφορά όλων είναι πολύ καλή!

Δεν είναι εύκολο να προσαρμοστείς έχοντας ανθρώπους που δεν έχουν την εμπειρία αυτή! Θέλει να κινείσαι γρήγορα, θέλει το ένστικτό σου να είναι σε μόνιμη επαγρύπνηση, να έχεις έμπειρη ομάδα. Δεν έχουμε έρθει ατομικά και κομματικά.

Κάποιος που θα εκτίσει τη δεύτερη θητεία είναι πιο προσγειωμένος, σε εμάς που είναι η πρώτη θητεία τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα. Δεν είναι εύκολο να δικτυωθείς εδώ, ειδικά όταν δεν έχεις την εμπειρία. Όσο και να το περιγράψω, αν δεν έρθει κάποιος να δει την εμπειρία από μέσα δεν θα το καταλάβει. Πρέπει να κινείσαι γρήγορα, να έχεις ανθρώπους και ομάδα έμπειρη, ώστε να φέρεις το επιθυμητό αποτέλεσμα για την χώρα σου» ανέφερε ο Νίκος Αναδιώτης.

«Είναι το μοναδικό καλοκαίρι που χαίρομαι που δουλεύω. Σχεδόν όλος ο Ιούλιος θα πάει έτσι, δεν θα κάνω διακοπές. Τον Αύγουστο θα μπορούμε να κάνουμε διακοπές αλλά είναι σχετικό και αυτό γιατί θα πρέπει να γίνουν πολλές προετοιμασίες γιατί από την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη αναλαμβάνουμε ξανά τα καθήκοντά μας» πρόσθεσε ο Νίκος Αναδιώτης.