Νικόλας Ράπτης: «Δεν νομίζω ότι θα ξαναπήγαινα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου»

Νικόλας Ράπτης

"Ολοκληρώθηκε το δικό μας project, μεγαλώνουμε και αλλάζουν οι προτεραιότητές μας. Μου φαίνεται λίγο δύσκολο να επιστρέψω στην τηλεόραση".

Δηλώσεις στην κάμερα του Summer’s Cool έκανε ο Νικόλας Ράπτης. Τον γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό συνάντησε η ρεπόρτερ, Κωνσταντίνα Μαύρου, ρωτώντας τον μεταξύ άλλων για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια, ενώ εκφράζει την άποψή του για την εκλογή της πρώην συνεργάτιδάς του, Ελεονώρας Μελέτη, στην Ευρωβουλή.

«Η Ελεονώρα επέλεξε να ασχοληθεί με την πολιτική. Αν είναι χαρούμενη με αυτό και την αντιπροσωπεύει… Είναι ένα παιδί πολύ μορφωμένο και έχει πολύ ωραίο λόγο. Θεώρησε ότι αυτή την περίοδο της ζωής της θέλει να ασχοληθεί με αυτό. Εάν τη γεμίζει και πιστεύει ότι μπορεί να το φέρει εις πέρας, εγώ δεν έχω να συμπληρώσω τίποτα», δηλώνει ο Νικόλας Ράπτης.

«Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει ένα κανάλι που τον εμπιστεύεται, του δίνει τηλεοπτικό χρόνο. Είναι πολύ καλός στη δουλειά του, το δείχνουν και τα νούμερα που φέρνει. Στο «The 2Night Show» δεν νομίζω ότι θα ξαναπήγαινα, ολοκληρώθηκε το δικό μας project, μεγαλώνουμε και αλλάζουν οι προτεραιότητές μας. Βέβαια, ποτέ μη λες ποτέ», απαντά σε σχετική ερώτηση αμέσως μετά.

«Η τηλεόραση τελευταία έχει απομακρυνθεί για μένα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, οπότε κι εγώ προσωπικά το έχω βγάλει από το πρόγραμμα. Είμαι και λίγο δύσκολος, δεν θα κάνω κάτι αν δεν μου αρέσει, απλά και μόνο για να λέω ότι κάνω κάτι. Μου φαίνεται λίγο δύσκολο να επιστρέψω», αναφέρει ο Νικόλας Ράπτης για τη σχέση του με τη μικρή οθόνη.