Νικηφόρος: «Δεν θέλω στο μέλλον τα παιδιά μου να έχουν εικόνες μου με άλλες γυναίκες»

Νικηφόρος

"Δεν θα ανέβαζα σε φωτογραφίες στα social media εκτός κι αν ήταν η γυναίκα που θα παντρευτώ" εξηγεί ο Νικηφόρος.

Με αφορμή την έναρξη των νέων του εμφανίσεων σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί, ο Νικηφόρος παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μαρία Κοκολάκη το πρωινό της Παρασκευής. Μάλιστα, ανάμεσα σε άλλα, ο τραγουδιστής σχολίασε τόσο την απόφαση του Γιάννη Πλούταρχου να ακολουθήσει τη νομική οδό για εμμονική του θαυμάστρια όσο και τις εκφράσεις θαυμασμού που δέχεται ο ίδιος κατά καιρούς.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νικηφόρος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω βιώσει και γω περιστατικό με θαυμαστές που άφηναν ραβασάκια έξω από το σπίτι μου αλλά ήταν άλλες εποχές και τότε έμοιαζε πολύ φυσιολογικό. Καλά και τώρα, πάλι, δεν θεωρώ ότι είναι κάτι βάναυσο εκτός αν είχα οικογένεια και ενοχλούσαν την γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Δεν είχα κινηθεί βέβαια τότε νομικά, παιδάκι ήμουν, δεν με ενδιέφερε».

«Μια σχέση μου δεν θα την ανέβαζα σε φωτογραφίες στα social media εκτός κι αν ήταν η γυναίκα που θα παντρευτώ. Ο λόγος που το κάνω αυτό είναι γιατί δεν θέλω η γυναίκα που θα παντρευτώ να ξέρει τι κάνω στη ζωή μου πριν, ούτε και τα παιδιά μου θα ήθελα να έχουν εικόνες του μπαμπά τους με άλλες γυναίκες».

«Δεν μιλάω γενικώς για άλλους ανθρώπους, ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει. Κρίνεται από τους ανθρώπους που απασχολούνται από αυτό» συμπλήρωσε, σε άλλο σημείο, ο Νικηφόρος στις νέες του δηλώσεις. «Γιατί πρέπει ο καθένας να έχει δημόσιο λόγο; Γιατί πρέπει όλοι να προσπαθήσουν να κερδίσουν λίγη σημασία μέσα από αυτό; Μπορούν να χαλάσουν ενέργεια και να κάνουν πολύ πιο όμορφα πράγματα».