Zappit

Νεφέλη Μεγκ: «Στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου κατάλαβα ότι δεν μου αρέσει το gossip»

"Κάποιοι το κάνουν και μπράβο τους. Εγώ δεν μπορώ να το υποστηρίξω", σημειώνει η Νεφέλη Μεγκ.

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε η Νεφέλη Μεγκ. Η γνωστή YouTuber, που φέτος συμμετέχει στην εκπομπή Είμαστε Μαζί, αναφέρθηκε στη συνεργασία της με την Ελίνα Παπίλα αλλά και τον λόγο που την έκανε να αποχωρήσει από το Γεια Σου της Μαρίας Μπακοδήμου.

«Η αλλαγή της ώρας δεν περνάει από το χέρι μας, είναι απόφαση του καναλιού. Εγώ είμαι χαμηλά στην κλίμακα, γιατί είμαι και μικρούλα, οπότε δεν μαθαίνω και πολλά. Είμαστε πολύ καλή ομάδα, πολύ δεμένη και είμαι πολύ χαρούμενη που έχω γνωρίσει αυτά τα παιδιά», αναφέρει η Νεφέλη Μεγκ.

«Δεν ξέρω αν είναι καλύτερο να ξεκινάει μια εκπομπή τον Σεπτέμβρη, δεν ξέρω πώς πάνε αυτά. Ρωτάς τον πιο ακατάλληλο άνθρωπο», παραδέχεται.

«Στον ΣΚΑΪ ήταν ένα content πολύ αυτοαναφορικό της τηλεόρασης, που εγώ δεν μπορώ να το ακολουθήσω. Δεν μου αρέσει το gossip και ήταν και ο λόγος που αποχώρησα. Κάποιοι το κάνουν και μπράβο τους. Εγώ δεν μπορώ να το υποστηρίξω», σημειώνει η Νεφέλη Μεγκ.

Τέλος, όσον αφορά τη συνεργασία της με την Ελίνα Παπίλα και το ενδεχόμενο να τη δούμε να συνεχίζει και του χρόνου μαζί της, η Νεφέλη Μεγκ απαντά: «Είναι σαν μεγάλη μου αδελφή. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, είναι γλυκιά και ευγενική. Αυτό είναι πολύ σημαντικό στην τηλεόραση. Θα το δούμε για του χρόνου, περνάω καλά αλλά δεν εξαρτάται μόνο από εμένα».