Νεφέλη Φασούλη: «Δεν είχα φούστα όταν τελείωσα το live, είχε λιώσει από τη ζέστη»

Νεφέλη Φασούλη

"Α ωραία, θα κατέβω έτσι, είχα σκεφτεί και με κάλυψαν για να κατέβω από τη σκηνή" περιγράφει η Νεφέλη Φασούλη.

Την Νεφέλη Φασούλη υποδέχθηκαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά, το πρωινό της Δευτέρας, στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» στην ΕΡΤ. Μάλιστα, ανάμεσα σε άλλα, η νεαρή ερμηνεύτρια κλήθηκε να μοιραστεί το πλέον ιδιαίτερο απρόοπτο περιστατικό που κλήθηκε να διαχειριστεί στο πρόσφατο παρελθόν στη σκηνή.

Πιο συγκεκριμένα, η Νεφέλη Φασούλη εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά πως «αυτό συνέβη σε μια από τις πρώτες μου περιοδείες, παιδιά. Είναι τώρα μια δεκαετία. Χειμώνας στη Θήβα, μαζί με τον Βασίλη Καζούλη, σε ένα μαγαζί που δεν ήταν φτιαγμένο για live και παίζοντας υπήρχε από πίσω τζάκι».

«Κάτι το οποίο θεώρησαν όλοι ότι ήταν μια πολύ ατμοσφαιρική εμπειρία αλλά, όταν τελείωσα το live, δεν είχα φούστα. Είχε λιώσει, εξαφανίστηκε από τη ζέστη».

«Δηλαδή την έπιασα με το χέρι μου και είπα: «α ωραία, θα κατέβω από τη σκηνή έτσι». Με κάλυψαν για να κατέβω από τη σκηνή! Ναι, παιδιά, έλιωσε η φούστα» συμπλήρωσε ακόμα, με χαμόγελο, η Νεφέλη Φασούλη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στο μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.