Zappit

Νέες ιδέες από νέους σεφ έρχονται…

Η καθημερινή εκπομπή του ΣΚΑΪ “Chef στον αέρα” με την Ελένη Ψυχούλη και τους καλεσμένους της παρουσιάζουν εύκολες, γρήγορες και οικονομικές συνταγές από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 18.45. 
 
Η ανανεωμένη λίστα των καλεσμένων περιλαμβάνει γνωστούς αλλά και ανερχόμενους επαγγελματίες μάγειρες, δημιουργικούς και παραδοσιακούς ζαχαροπλάστες, ανθρώπους από τον χώρο της γαστρονομίας, διάσημους καλλιτέχνες αλλά και απλούς, καθημερινούς ανθρώπους που μοιράζονται μαζί μας τις πιο επιτυχημένες συνταγές τους.
Κάθε μέρα το τετράδιο συνταγών ανανεώνεται με τρεις  ή και τέσσερις  συνταγές που γίνονται με προσιτά υλικά, απλές διαδικασίες και σίγουρη επιτυχία! Συνταγές που καλύπτουν όλες τις ημέρες και ώρες, για καθημερινές αλλά και για πιο ειδικές περιστάσεις.
 
Τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου ο Chef Βασίλης Μάνδρος φτιάχνει συνταγές με άρωμα μυρωδικών. Μοσχαράκι στην κατσαρόλα με λαχανικά και κοτόπουλο φιλέτο με χωριάτικες ταλιατέλες – για να μην ξοδευόμαστε ο Βασίλης δείχνει και μια εύκολη συνταγή με έτοιμη σούπα όπως δεν την έχουν ξαναχρησιμοποιήσει!
 
Την Τρίτη 8 Νοεμβρίου η γλυκιά Έστερ Σαρφάτι δείχνει συνταγές για το δεκατιανό: σιμιγδαλένιες τηγανίτες με βατόμουρα, ένα γιγαντιαίο τόστ φούρνου που λέγεται ‘στράτα’ και ένα αναζωογονητικό ποτό για τους ξενύχτηδες! Στη στήλη της ‘γλυκοθεραπείας’ η Έστερ φτιάχνει μια εύκολη φρουτόπιτα για παιδιά και μεγάλους!

Την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου στο «Chef στον αέρα» φτιάχνουν εύκολες & πρωτότυπες συνταγές με κρέας. Ο σεφ Χρήστος Παπαγεωργίου μαθαίνει τα μυστικά για το αρνίσιο μπιφτέκι και φτιάχνει σπιτικό γύρο με μπριζόλες λαιμού γεμιστές. Η Ελένη ετοιμάζει ψαρονέφρι με όλων των ειδών τους βολβούς!

Την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου στο «Chef στον Αέρα» η Ελένη μαγειρεύει στο στούντιο μ’ έναν φιλόδοξο ρατατούιγ! Ο Χρήστος Σουβατζόγλου, μαθητής Δ’ δημοτικού, φτιάχνει τις αγαπημένες του συνταγές: κοτόπουλο στο φούρνο με λεβάντα και μέλι και μελιτζάνα στο πήλινο με μετσοβόνε και ζαμπόν! Η Ελένη δείχνει στον Χρήστο πως μαγειρεύεται η ρόκα μαζί με πέννες!

Την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου άρωμα Κυκλάδων μυρίζει η κουζίνα με τις συνταγές του σεφ Γιάννη Γαβαλά! Σούπα φάβας με ντοματίνια και ντόπιο τυρί και κυκλαδίτικη τυροκουλούρα στο τηγάνι. Στη στήλη της ‘άλλης εκδοχής’ ο σεφ φτιάχνει τα παραδοσιακά μελιτίνια και τους προσθέτει μια ελαφριά γεύση ταχινιού!

Διαβάστε ακόμα:

Η Ελένη Ψυχούλη επιστρέφει με εύκολες, γρήγορες και οικονομικές συνταγές!