Zappit

Ναταλία Γερμανού για Μανώλη Παπακαλιάτη: «Θα σας δώσω μια πληροφορία, συνέβη κάτι που ίσως δεν το έχετε μάθει»

Δείτε όλα όσα είπε η Ναταλία Γερμανού.

Η Ναταλία Γερμανού σήμερα, στον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται», μίλησε για το τροχαίο ατύχημα που είχε ο πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ο Μανώλης Παπακαλιάτης, και έδωσε μια νέα πληροφορία για τις συνθήκες του ατυχήματος.

«Πάει καλά, χτυπάμε ξύλο, πάει καλύτερα. Βέβαια είναι ακόμη σοβαρή η κατάστασή του. Να σας δώσω μια πληροφορία για το πώς έγινε το ατύχημα. Συνέβη κάτι που ίσως δεν το έχετε μάθει. Στον δρόμο που έγινε αυτό ήταν παρκαρισμένο ένα πάρα πολύ μεγάλο φορτηγό, παράνομα παρκαρισμένο. Συμβαίνει πολύ συχνά αυτό σε στενούς δρόμους.

Αυτό σημαίνει ότι κλείνουν την ορατότητα σε άλλα διερχόμενα αυτοκίνητα, σε μηχανάκια και τα λοιπά. Εκεί που ήταν παρκαρισμένο το τεράστιο φορτηγό ούτε ο 17χρονος οδηγός της μηχανής είχε ούτε ορατότητα ούτε ο κ. Παπακαλιάτης», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

Η Ναταλία Γερμανού πρόσθεσε: «Που σημαίνει ότι έπρεπε να κάνει τον ελιγμό να βγάλει το κεφάλι του για να δει αν διέρχεται κάποιος ούτε ο οδηγός της μηχανής έκοψε ταχύτητα, βλέποντας ότι δεν είχε ορατότητα πίσω από το φορτηγό να δει αν υπήρχε κάποιος πεζός ή κάποια μάνα με παιδί. Κανείς. Κυρίως ο οδηγός έπρεπε να προσέξει, εμείς οι οδηγοί πρέπει να προσέχουμε κυρίως για τους πεζούς, όπως λέει και ο Κώδικας. Έτσι έγινε το ατύχημα».